1034
Фото Тіра Банки
Посмішка з очима і завжди, ви почуєте завжди, будьте реальними!
Моє обличчя, коли відомі дівчата просять бізнес-консультацій і запрошуються в клуб. Тира ніколи не приєднатиметься до клубу Chikul. Я шкода.
Р
"Жива жінка"
Позбутися від всіх страхів, турбот і сумнівів. Зрозуміло. Привіт!
Р
Погляд кролика отвір ... Мад Хеттер з'явився!
Жінки в червоний не зупиняються! #робоче середовище
Я консультую конкурс на кращу тематичну фотографію. До участі приймаються 7 переможців.
р.
Кольє скелета. Я про 18 у цій картині з Парижа.
У фокусі Лас-Вегаса є мої червоні губи.
Неуспішний детектив з величезними очима намагається знайти його кільце. До речі, дуже дорогий кільце:
Зробіть свій день, і ви станете власним CEO.
Одна з суддів АНТМ була настільки приємною, що він купив мене це сумочка. Гуси, які?
"Американська топова модель: хлопці і дівчата" в виготовленні. Я вже чую голоси 20-го сезону!
Я працюю, коли ви працюєте! :
Цей тигр нагадує мене про фільм Життя Пі.
7116897
У одному з фотосесій нового сезону шоу «Топ Американська модель» моделі макіяжу буде мені, але перший макіяж мені потрібно. Хагаха!
Моє обличчя повністю в руках Валенте Фрасер. Я впевнений, що макіяж для нового сезону ANTM стане ідеальним!
На сьогоднішній день важко, але я впевнений!
Грамотна партія:
Тайра і Кріссі Тейген
р.
Тира з Miley Cyrus
Тира Банкс Twitter: twitter.com/tyrabanks
Моє обличчя, коли відомі дівчата просять бізнес-консультацій і запрошуються в клуб. Тира ніколи не приєднатиметься до клубу Chikul. Я шкода.
Р
"Жива жінка"
Позбутися від всіх страхів, турбот і сумнівів. Зрозуміло. Привіт!
Р
Погляд кролика отвір ... Мад Хеттер з'явився!
Жінки в червоний не зупиняються! #робоче середовище
Я консультую конкурс на кращу тематичну фотографію. До участі приймаються 7 переможців.
р.
Кольє скелета. Я про 18 у цій картині з Парижа.
У фокусі Лас-Вегаса є мої червоні губи.
Неуспішний детектив з величезними очима намагається знайти його кільце. До речі, дуже дорогий кільце:
Зробіть свій день, і ви станете власним CEO.
Одна з суддів АНТМ була настільки приємною, що він купив мене це сумочка. Гуси, які?
"Американська топова модель: хлопці і дівчата" в виготовленні. Я вже чую голоси 20-го сезону!
Я працюю, коли ви працюєте! :
Цей тигр нагадує мене про фільм Життя Пі.
7116897
У одному з фотосесій нового сезону шоу «Топ Американська модель» моделі макіяжу буде мені, але перший макіяж мені потрібно. Хагаха!
Моє обличчя повністю в руках Валенте Фрасер. Я впевнений, що макіяж для нового сезону ANTM стане ідеальним!
На сьогоднішній день важко, але я впевнений!
Грамотна партія:
Тайра і Кріссі Тейген
р.
Тира з Miley Cyrus
Тира Банкс Twitter: twitter.com/tyrabanks