Маргарет Течер (R.I.P.)

Кілька днів тому, один з найбільших (без перебільшення!) жінок в сучасному історії, Маргарет Течер, вийшов далеко. Першою жінкою стати прем'єр-міністром одного з провідних світових держав є і велика перша жінка в політиці, яка смілива і іноді несподівані рішення мали сильний вплив на політично-економічну систему Великобританії та частин Європи. Хто вона не була розглянута - і повна феміністка, і чоловік, добре, прізвисько «Ірон Леді», яка носила Щочер, давно стала побутовою назвою. Я хотів би розповісти цю унікальну жінку.

Вільний сир настає тільки в мишці (так, ця народна мудрість фактично потрапила в світ з рота «іронової леді».
Маргарет Течер (R.I.P.)

Не боятися критикувати себе. Хоча це може бути легко, це обов'язково спосіб досягнення особистого задоволення і самооцінки в майбутньому.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Коли я спробував перемогти цілу групу супротивників, вона завжди дрочить мене. Тому, коли не існує однозначного аргументу, завжди є спроба подрібнити кількість.
Маргарет Течер (R.I.P.) Р

Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то кажуть про нього: "Це хороший хлопець".
Маргарет Течер (R.I.P.)

Якщо ви хочете почути щось, попросіть чоловіка. Якщо ви хочете зробити щось, попросіть жінку.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Політність все частіше цінується, не має ціни на всі.

Маргарет Течер (R.I.P.)

Я зазвичай розуму про чоловіка протягом десяти секунд і дуже рідко її зміни.
Маргарет Течер (R.I.P.)

У мене є можливість отримати роботу і довести його до позитивного результату, а інші просто перевернути і залишити.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Поразка? Немає такого слова в мій словник.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Нема такого, як суспільство. У нас є тільки чоловіки і жінки. О, і є сім'ї.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Я залишаюся до тих пір, поки я втомився. Я ніколи не втомився.
Маргарет Течер (R.I.P.)

90% наших турбот про речі, які ніколи не трапляються.
Маргарет Течер (R.I.P.)

Ростер може згорнути добре, але курка все ще кладе яйця.
Маргарет Течер (R.I.P.)