Маргарет Течер (R.I.P.)

Кілька днів тому, один з найбільших (без перебільшення!) жінок в сучасному історії, Маргарет Течер, вийшов далеко. Першою жінкою стати прем'єр-міністром одного з провідних світових держав є і велика перша жінка в політиці, яка смілива і іноді несподівані рішення мали сильний вплив на політично-економічну систему Великобританії та частин Європи. Хто вона не була розглянута - і повна феміністка, і чоловік, добре, прізвисько «Ірон Леді», яка носила Щочер, давно стала побутовою назвою. Я хотів би розповісти цю унікальну жінку.

Вільний сир настає тільки в мишці (так, ця народна мудрість фактично потрапила в світ з рота «іронової леді».

Не боятися критикувати себе. Хоча це може бути легко, це обов'язково спосіб досягнення особистого задоволення і самооцінки в майбутньому.

Коли я спробував перемогти цілу групу супротивників, вона завжди дрочить мене. Тому, коли не існує однозначного аргументу, завжди є спроба подрібнити кількість.
Р

Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то кажуть про нього: "Це хороший хлопець".

Якщо ви хочете почути щось, попросіть чоловіка. Якщо ви хочете зробити щось, попросіть жінку.

Політність все частіше цінується, не має ціни на всі.

Я зазвичай розуму про чоловіка протягом десяти секунд і дуже рідко її зміни.

У мене є можливість отримати роботу і довести його до позитивного результату, а інші просто перевернути і залишити.

Поразка? Немає такого слова в мій словник.

Нема такого, як суспільство. У нас є тільки чоловіки і жінки. О, і є сім'ї.

Я залишаюся до тих пір, поки я втомився. Я ніколи не втомився.

90% наших турбот про речі, які ніколи не трапляються.

Ростер може згорнути добре, але курка все ще кладе яйця.