Популярні зірки

Шер не потребує назви. Більшість людей пов'язують її з ексцентричним поп-дайва, але одночасно вдалося виграти Оскар за кращу акторську пригоду в фільмі «Сила місяця» (1987 р.), і вона була дуже гідною в «Східвік відь».

Потужність місяця

Східвік відьми

Бенефіс Britney Spears в кінофільмі «Роздоріжжя» визнано найбільш критиками (і глядачами) великим файлом поп принцес. Але це було випробування і Brit не дуже піклується про невиконання фільму.

р.

Р

Порівняно з перехрестями, з'явився шедевр фільму Крістіна Агилера, Бурлеске. На додаток до Крістіна був чудовий Чер. І навіть з ним плівку не підірвали коробку, закінчуючи прокатним марафоном з скромною фігурою $ 40 млн.

Якщо ви думаєте, що Crossroads був найгіршим фільмом для перегляду поп-зірки, ви, ймовірно, не бачили фільму Shine starring Mariah Carey. Його жанр позначив мелораму, але потім деякі опитування виявили, що більшість з небагатьох, хто дивився цей фільм вважається його веселою комесією.

Коли я вперше бачив Austin Powers: Goldmember, я хотів, "Я це Beyoncé ???" Так, граючи роль супер-агент Foxy Cleopatra не зробив Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У неї був хороший час на встановленому і дав фільм родзинкою, а точніше навіть родзинкою.

73389418

р.

Мадонна вже була відзначена в списку найбільш невдалих блогерів з плівкою «Шанхай Експрес», а потім вирішила знову спробувати її долю, зануривши потім чоловіка Хлопця до зірки в фільмі «Гон». Фільм отримав п'ять «Золоті малини»

30641

Бажаєте жити в житті. Хоча фантазія Джима Хенсона «Лабіринта» (1986 р.) була поразкована критиками, гра Девіда Лукі в якості царя гобелів мало нудьгувати. Я бачив цей фільм як дитина, дуже захоплюючий і "живий" казка, no grimdark

Знаючи неприпустимий Mick Jagger, це навіть дивно, що він зірвав лише один фільм, але що – «Корпорація пам’яті» на основі роману однойменної наукової фантастики Роберта Шеклі. Фільм також не вдалося на касі.

Фільм «Думби з Хаццарта», незважаючи на те, що він також був «випущений» критиками, розводять більш ніж 100 мільйонів у касовому офісі, значно завдяки тому, що підлітки купили квитки для сеансів, просто, щоб отримати шанс дивитися Джессіка Сімпсон в рожевому бікіні. Після того, як Джесс помилково вирішив, що вона була цікава для людей, як акторка і старенька в головній ролі в комедії мелодрами «Блондинка з Амбіцією». Збираючи лише 6 мільйонів доларів США, які недбалі навіть за 2007 рік. Фільм рецензентів написав, що фільм вдалося зібрати цю суму лише завдяки вентиляторам Luke Wilson, які також порушили в неї.

Хацард Джеркс.

Блондинка з амбіцією