Мода 2013

Продовжуємо подорож героїні Марка Яковаса для бренду Louis Vuitton. Останньої осені вона з'явилася перед нами у вигляді поїзда пасажира, який проходив через залізничну станцію в незвичайній шляпній шапці і з малюнком манто, що супроводжується портером оригінальним багажем. У той же час для шоу Louis Vuitton, подіум був розроблений у вигляді коридору в готелі: моделі відкриваються кожен з своїх дверей і рішучо залишають свою «кімната». Одержана атмосфера певної інтимності, що відповідає настрою і найбільш презентованої колекції, в якій були надані головні ролі лунок лляного стилю: виражені в деяких нарядах або тільки у вигляді натяків - в інших. Ці образи Якобс доповнили сумки іконових Louis Vuitton моделі з шкіри крокодила, хутра та пір'я. Я бажав відійти від холодильника, показаний останній сезон. Я хотів показати абсолютно різні емоції – прокоментував новий дизайнер колекції, також випустили на шоу в смішних піжами, ніж зумовили, так само, як і власне, колекція себе бурючою овуацією.

7185389

Р

Як наслідок, Якобз отримав образ жінки не тільки поспішаючи, але й бере участь у незаконному поході. Поцілунок «готельний коридор», короткі чорні вугри, злегка змащений макіяж, яскраві, як поцілунані губи, і, звичайно, чорний дефіцитний педикюр.

Цей герой нової колекції характеризується навмисною недбалістю. Дівчина часто має зібрати в готельному номері поспішаючи, а іноді випускати з неї тільки одну піжами або сорочками, надягаючи на світле пальто і натираючи хутряний гаманець, зношуючи відкриті сандалі на тонкому ремені і високі зачіски, які знову стають актуальними для Якобів.

749362

р.

р.

р.

- відео

р.

І лідер всіх «містів» був кейт Мос, який проходив в колі гордої самотності в напівпрозорому одязі на підлозі з квітковою вишивкою в повній відсутності ювелірних виробів. І ця роль влаштовує її відмінно.

Гості шоу:

р.

Антойн Арнольд і Наталія Водідова

Наомі Вт.

Naomi ват і jessica chastain

Олена Пермінова

3250Р. 3700Р.

Вентилятор Бінгбін

3610Р. 4200Р.

Альтанка

869052

Isabella Феррі