Мішель Родрігуз

У нещодавньому інтерв’ю зірку «Спас і лютий» заявили, що він збирається взяти перерву в свою акторську кар’єру:

Я збираюся перемістити свою діяльність за камерою. Я прийшов в кінобізнес, щоб писати. Я чекав 13 років, щоб зробити те, що я хотів зробити. Ви знаєте, як це було? Дуже важко. Але тепер я готовий, тому ми повинні діяти. Я збираюся кудись в горах і скаже всім. Я є раком зодіаку, приховавшись в нашій природі.

Про стиль закладання:
Я можу зробити все сексуально. Я можу носити шкіряну куртку і нічого під ним.
Вирішення проблем:
Я поганий момент. Я використовую для вечірки весь час. І всі знають, що. Все прогресувало. Коли ви літаєте до Ібіца, який рік поспіль, і ваш внутрішній голос каже: "Не, залишатися вдома і писати." Іноді я пішов вперед, іноді я пішов назад. Я був чорним стейком минулого року. Я вірю на все, включаючи себе. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я зробив щось божевільне, а потім я дивлю, що я зробив з моє життя.

, м2

Про ідеальний чоловік:
Я привертав до мужних чоловіків. Я не зможу дати метросексуал, який робить манікюр більш часто, ніж я. З огляду на те, що і жили в Лос-Анджелесі протягом 8 років, ви не можете відлякувати мене за неперевершений партнер.