3337
Фото Britney Spears
Britney і її новий хлопець, Девід Лукадо, який проповідував онлайн, насолоджуючись виступом на Cirque du Soleil:
Погляд
Boom-boom, дитина, я роблю правила сьогодні. Я зі сквошу ви на мій Мерседес тільки де я буду.
км
Нова пісня Britney “Ooh La La La”, яка приурочила синам, стане головним саундтреком наступного розстрочка “Smurfs”. творці мультфільму відзначили, що участь Бритні в сіклі до «Смурф» є великим успіхом для них, адже співачка дуже талановита, популярна і дуже любить дітей.
ЛОЛ. #OohLaЛатино
Списки і її чарівні хлопчики, море і яден, є бейсболом.
Про нас
р.
Я не дівчина, але я ще не жінка.
Щасливий 22 день народження, моя красива сестра! Я люблю тебе і я прошу тебе!
Молодий сестра Britney, Jamie Lynn Spears, відсвяткував разом з дочкою Maddie Brian і її майбутній чоловік.
Це милий! Я прошу своїх дівчат!
Я пишу здоровий коктейль, щоб бути у формі на чохлі журналу «Шапе». Не скажеш нікому, це мій маленький трюк!
Що таке чарівне хутро?
Коли я дивлюся на тебе, серце стрибає, що я можу зробити? Зробляй мене божевільний!
Я ходжу в життя, як карате.
Britney в відео для переміксу "Scream і Shout":
#ScreamAndShouRemixВідео
Дорогі друзі!
Britney і Russell Crowe нещодавно обмінялися приємними
- Смішні. Ніцца шапка, руссел. Вам підходить. Чи можна ми співати один раз?
- Привіт, молодий леді. Цей красивий колір і стиль костюм вам набагато більше.
Міні-книжки з побажаннями на день народження! Я так доторкнувся, дякую вам за мої шанувальники! Я поцікавлю тебе!
Бритні та Дж. Ло на піку популярності:
Twitter Britney Spears: twitter.com/britneyspears
Погляд
Boom-boom, дитина, я роблю правила сьогодні. Я зі сквошу ви на мій Мерседес тільки де я буду.
км
Нова пісня Britney “Ooh La La La”, яка приурочила синам, стане головним саундтреком наступного розстрочка “Smurfs”. творці мультфільму відзначили, що участь Бритні в сіклі до «Смурф» є великим успіхом для них, адже співачка дуже талановита, популярна і дуже любить дітей.
ЛОЛ. #OohLaЛатино
Списки і її чарівні хлопчики, море і яден, є бейсболом.
Про нас
р.
Я не дівчина, але я ще не жінка.
Щасливий 22 день народження, моя красива сестра! Я люблю тебе і я прошу тебе!
Молодий сестра Britney, Jamie Lynn Spears, відсвяткував разом з дочкою Maddie Brian і її майбутній чоловік.
Це милий! Я прошу своїх дівчат!
Я пишу здоровий коктейль, щоб бути у формі на чохлі журналу «Шапе». Не скажеш нікому, це мій маленький трюк!
Що таке чарівне хутро?
Коли я дивлюся на тебе, серце стрибає, що я можу зробити? Зробляй мене божевільний!
Я ходжу в життя, як карате.
Britney в відео для переміксу "Scream і Shout":
#ScreamAndShouRemixВідео
Дорогі друзі!
Britney і Russell Crowe нещодавно обмінялися приємними
- Смішні. Ніцца шапка, руссел. Вам підходить. Чи можна ми співати один раз?
- Привіт, молодий леді. Цей красивий колір і стиль костюм вам набагато більше.
Міні-книжки з побажаннями на день народження! Я так доторкнувся, дякую вам за мої шанувальники! Я поцікавлю тебе!
Бритні та Дж. Ло на піку популярності:
Twitter Britney Spears: twitter.com/britneyspears