Сестри Джабері

Хочеться розповісти вам про сестер Джабері, на фото яких я натрапила в інтернеті зовсім недавно, і не змогла пройти повз, адже зовнішній вигляд дівчат дійсно заворожує.

Сестри Джабері

Інформації про дівчат не так багато, з невідомих причин аккаунт двох сестер в соціальній мережі був закритий. Дівчата ще нічим не відзначилися і моделі ще не досить відомі, тому будемо оцінювати чисто їх зовнішній вигляд.
Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри народилися в Ірані, але в даний час живуть в Сан-Дієго, штат Каліфорнія.

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Почнемо з її старшої сестри Рахі Джабері - моделі, фотографа. У 19 років вона відкрила власну студію Mylaphotography і має понад 10 років досвіду. Рахі, спеціалізується на гламурній, модній, дитячій та портретній фотографії. Фотографія була її пристрастю з дитинства. Рахі одружений, має двох дітей (сина та доньку).

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

У Рахі є ще дві сестри, не менш красиві, ніж вона, а місцями навіть кращі.
Середня сестра Арезу Джабері. Сама нетовариська з сестер. Всі профілі закриті, вона не спілкується з фанатами і не знімала професійно для студії сестри. Про неї майже нічого не відомо, лише те, що вона захоплюється тенісом, не заміжня. Я була у стосунках з хлопцем, але вони розлучилися відносно недавно.

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

А молодша Махлага Джабері - модель, яка славиться своєю незвичайною зовнішністю і неповторним зовнішнім виглядом. Народилася 17 червня 1989 року в Ірані, володіє англійською та фарсі. Колір очей: коричневий (вони є у всіх сестер, тому вони разом носять синьо-сірі лінзи). Махлага не одружений, відносин ніколи не було і відносин ще немає.

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Ось що пише про себе Махлага на своїй офіційній сторінці у facebook:

Сестри Джабері

"Я молода, весела дівчина, яка не вірить у кохання, шлюб чи стосунки, я вірю лише в дружбу. Головна мета в моєму житті – зробити себе щасливою. Я не люблю клуби, вечірки, і я тримаюся подалі від усього цього божевілля. Для мене гарне проведення часу – це похід у кіно або кафе з парою хороших друзів, яким я повністю довіряю. Я НЕНАВИДЖУ людей, які говорять про інших за своєю спиною, я тримаюся подалі від таких людей».
Сестри Джабері

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Мати сестер.

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Відомо також, що батько і мати розлучені і у сестер теж є зведені сестри по лінії батька, тут...

Сестри Джабері

Сестри Джабері

Всі сестри Джабері люблять моду, а сестри Кардашьян - одяг від Кім. Повторюся, що у Ракхі є фотостудія під назвою Mailepfotografi, обличчям якої довгий час був Махлага. Звичайно, думаю, багато хто звинуватить Махлагу в пластичних операціях, назвавши її «жертвою пластичної хірургії». Не буду сперечатися, можливо, це і так, але не кожен буде так виглядати, навіть якщо його перекроїти в більшу і меншу сторону. Адже дівчина має якусь природну красу.