Факти про Jennifer Aniston

1,1 км Згідно з легендою Голлівуду, яскрава романтика між Дженніфером Аністоном і Бред Пітт почався в 1998 році, коли агент актриса вирішив організувати своє особисте життя. У першу чергу, Дженніфер не бере сліпої дати серйозно, але, як тільки вона побачила чоловіка своєї мрії, все змінилося. Через два роки поціновувачі вже стояли на вівтарі, а через п'ять років Пітт зустрівся з «жінкам його мрії» – Анжеліною Джолі. Так з'явилася «події століття», причини якого з'явився Джен і Брад, як виявилося, відрізняються. У недавньому інтерв'ю він визнав, що він був нудним, і вона заявила, що вона не була готова почати сім'ю і Пітт була дуже пощастило зустріти Ангі. Звісно, один, що інший є хитрістю, але період їх відносин вони називають красивими. І це, мабуть, найважливіше.

Я буду любити бюстгальтер для відпочинку мого життя. Коли мій чоловік поцікавив мене вперше, я спійманий мій дихання.

2. Перший агент Дженніфера ніколи не застосував всіх, але він завжди буде пам'ятати як дуже вимогливий громадянин. Рано в кар'єрі Аністона він наполегливо попросив її втратити вагу, яка вона зробила лише через місяці «на добу». майбутню зірку довелося обрізати більше 10 кілограмів.

3. У Успіх прийшов до 25-річного Дженніферу після виходу серії «Друзі» в 1994 році. Спочатку виробники побачили її як Monica Geller, але після того, як багато просудження, Aniston зміг переконувати творців sitcom, що роль Rachel Green була більш підходящою для неї. Перед тим, як актриса зірвалася виключно в серійних епізодах і одиночній плівці, малобудеться жахів фільм Лепречаун.

4. У Перед тим як стати кінозіркою, Дженніфером, як свого персонажа з серіалу «Друг» Рахель працював офіціанткою в Манхеттені.

5. Умань Танець в фонтані, який з'явився на екранахсеред Друзів, був знятий на 5 ранку.

6. Жнівень Якщо вірити Дженніфер Аністон, хто не любить говорити про своє волосся і фігуру, знаменита «Рахель» стрижка, яка була скопічена мільйонами жінок, вона полоняє її близькою другою, яка випадково зрізала шматок її волосся з його електричним бритвом.

7. Про нас Частина своїх роялті під час зв’язків Джен і Бред Пітт інвестував у власну кінокомпанії, названу «План Б».

(Багато)

8. У Акторка народилася в сім'ю акторів Джон Аністон і Нінсі До. батько Дженніфера грецька, тому вона успадкувала класичний грецький ніс, який, судячий фотографією, вона виправдала.

р.

9. Навігація Важкий талант Дженніфера не обмежений. Вона збирає антикваріат і фарби акварелі. У віці 11 Дженніфер навіть розписав живопис, який експонувався в Музеї мистецтв.

2006–2017 ООО «Нова пошта»

10. Актриса боїться літати на літаках, віддаючи перевагу наземному транспорті. Тим не менш, коли ситуація вимагає, міцний німець готовий літати.

11. Згідно з непідтвердженою інформацією під час шлюбу з Брадом Піттом, Аністон мав дві невинності.

Р

12. Але, незважаючи на те, що Дженніфер не має дітей своєї справи, вона є богом дочкою її найкращого друга Courtney Cox, який, вічно, мав стільки, як 8 дивних. 1 до народження дитячого кока і 7 після.

(доб. 3)

13.00 р. У травні 2011 Дженніфер втратив свій чотириногий вихованець, собака названа Норманом. Аністона страждала дуже важко. У пам'яті Нормана отримала перше і тільки татуювання свого життя ("Норман" на нозі".

14. У своїй молоді Дженніфер був вболівальником Дурана.

15.00 р. Для того, щоб тримати себе в підході, актриса вже чотири рази на тиждень, і інші дні вона тренує з персональним інструктором.

16.00 р. Її улюблені кольори червоні, сині і чорні.

17.00 р. Реальне ім'я Джена Анастасія.