891
Аманда Бінес Експерименти
В той час як вчиняюча кар'єра Amanda Bynes тріщин на швах, дівчина продовжує експериментувати з її зовнішнім виглядом. Тепер крім пірсингу в щіках і розсіяному волоссі, актриса також може похвалитися ультрамодним стрижкою з поголені храмом. Кілька днів до її зміни зображень, Аманда, що вона була дуже скасована про жахливі фотографії її публікації в журналах. Вони кажуть, що на кожному з них вона виглядає абсолютно непривабливим, який в реальному житті не так. Очевидно, що нова стрижка була призначена для виправлення невідповідності ситуації.
8808157р.
Після того, як говорячи про те, що в деяких її волоссі Аманда відразу ж потішила фото себе, природно не залишаючи нового ногу без коментаря:
Я поголені навпіл мій голова, як Cassie! Немає старих фото! Це новий! Я люблю!
Кілька днів до того, як Аманда вже вдалася до гоління голови, але це час був необхідність - за актрисою, через розширення її волосся було погано пошкоджено і довелося позбутися від них таким радикальним способом. Однак Аманда не була дискурована і навіть розмістила відео, де вона не тільки продемонструвала її поголені голови, але і розмежована поведінка.
Я не знаю, що вона збирається в житті, але вона потребує допомоги. Ми знаємо багато речей, які пішли неправильно.
8808157р.
Після того, як говорячи про те, що в деяких її волоссі Аманда відразу ж потішила фото себе, природно не залишаючи нового ногу без коментаря:
Я поголені навпіл мій голова, як Cassie! Немає старих фото! Це новий! Я люблю!
Кілька днів до того, як Аманда вже вдалася до гоління голови, але це час був необхідність - за актрисою, через розширення її волосся було погано пошкоджено і довелося позбутися від них таким радикальним способом. Однак Аманда не була дискурована і навіть розмістила відео, де вона не тільки продемонструвала її поголені голови, але і розмежована поведінка.
Я не знаю, що вона збирається в житті, але вона потребує допомоги. Ми знаємо багато речей, які пішли неправильно.