1177
Том Хіддлстон
Характеристики останнього століття, персонажі цього століття, персонажі наступного століття - це три частини, на які можна розділити всю фільмографію чарівного англійського Tom Hiddleston. Роль у першій категорії має набагато більше, адже престижна освіта в Королівській академії драматичного мистецтва зобов’язується дістатися до красивих: царів, письменників, політиків – головної ніші Тома, але не забудеться про образ, який приніс йому найбільшу популярність. Як виявилося, Hiddleston любить і знає, як змінити свою роль, інакше він не відіграє вілли Loki шлях він зробив два роки раніше.
Успіх прийшов до 32-річного актора миттєво, але до тих пір майже ніхто не знав, хто Том Хідельстон був. Він сказав голосно і Голлівуд прийняв його. Ми можемо сказати, що роки співпраці з Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Вінс. Він дізнався багато і готовий показати широкі аудиторії все, що він здатний. Більше 80 відсотків опитаних у Великобританії вірять в нього, і ми будемо.
Життя і пригоди Миколая Ніклеби (ТВ, 2001)
р.
«Неподалік. Ніколи не перестануть боротися. Ніколи не перестати сниться. Тексти пісень, а це означає: І не боїться відкрити свою душу всім — в кіно, які ви любите, фільми, які ви хочете зробити, життя ви живі, і життя, які ви можете відображати в кіно. Я чую, що мій голос не варто чути, але я думаю, що голос кожної людини варто слухати. Якщо у вас є щось сказати, скажеш це всім.
"Курчілл" (ТВ, 2002)
Кранфорд (міні-серія, 2007)
Джейн Аустені Любов Невагомі (TV, 2008)
450930 р.
р.
р.
Wallander (ТВ серії, 2008)
Тор, Авенгери (2011-2013)
3610Р. 4200Р.
р.
Ночівля в Парижі (2011)
р.
Глибоке блакитне море (2011)
"Війна коня" (2011)
р.
Корона Empty (міні-серія, 2012)
Успіх прийшов до 32-річного актора миттєво, але до тих пір майже ніхто не знав, хто Том Хідельстон був. Він сказав голосно і Голлівуд прийняв його. Ми можемо сказати, що роки співпраці з Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Вінс. Він дізнався багато і готовий показати широкі аудиторії все, що він здатний. Більше 80 відсотків опитаних у Великобританії вірять в нього, і ми будемо.
Життя і пригоди Миколая Ніклеби (ТВ, 2001)
р.
«Неподалік. Ніколи не перестануть боротися. Ніколи не перестати сниться. Тексти пісень, а це означає: І не боїться відкрити свою душу всім — в кіно, які ви любите, фільми, які ви хочете зробити, життя ви живі, і життя, які ви можете відображати в кіно. Я чую, що мій голос не варто чути, але я думаю, що голос кожної людини варто слухати. Якщо у вас є щось сказати, скажеш це всім.
"Курчілл" (ТВ, 2002)
Кранфорд (міні-серія, 2007)
Джейн Аустені Любов Невагомі (TV, 2008)
450930 р.
р.
р.
Wallander (ТВ серії, 2008)
Тор, Авенгери (2011-2013)
3610Р. 4200Р.
р.
Ночівля в Парижі (2011)
р.