Том Хіддлстон

Характеристики останнього століття, персонажі цього століття, персонажі наступного століття - це три частини, на які можна розділити всю фільмографію чарівного англійського Tom Hiddleston. Роль у першій категорії має набагато більше, адже престижна освіта в Королівській академії драматичного мистецтва зобов’язується дістатися до красивих: царів, письменників, політиків – головної ніші Тома, але не забудеться про образ, який приніс йому найбільшу популярність. Як виявилося, Hiddleston любить і знає, як змінити свою роль, інакше він не відіграє вілли Loki шлях він зробив два роки раніше.

Успіх прийшов до 32-річного актора миттєво, але до тих пір майже ніхто не знав, хто Том Хідельстон був. Він сказав голосно і Голлівуд прийняв його. Ми можемо сказати, що роки співпраці з Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Вінс. Він дізнався багато і готовий показати широкі аудиторії все, що він здатний. Більше 80 відсотків опитаних у Великобританії вірять в нього, і ми будемо.

Життя і пригоди Миколая Ніклеби (ТВ, 2001)

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон р.

Том Хіддлстон

«Неподалік. Ніколи не перестануть боротися. Ніколи не перестати сниться. Тексти пісень, а це означає: І не боїться відкрити свою душу всім — в кіно, які ви любите, фільми, які ви хочете зробити, життя ви живі, і життя, які ви можете відображати в кіно. Я чую, що мій голос не варто чути, але я думаю, що голос кожної людини варто слухати. Якщо у вас є щось сказати, скажеш це всім.

"Курчілл" (ТВ, 2002)

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон

Кранфорд (міні-серія, 2007)

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон

Том Хіддлстон

Джейн Аустені Любов Невагомі (TV, 2008)

Том Хіддлстон

450930 р.