Особисте фото Фергі

Я дивлюсь на премію "Always Next Forever Now"!

Доброго ранку.

Не скажу мами, але я дав свій подарунок, перетворюючи тіло мого телефону.
Люблю тебе! #Мати

Я розповідаю про основи стилю під час вагітності. Всі майбутні мами повинні знати це!

Насолоджуйтесь сонячним днем в Лос-Анджелесі - це задоволення. Особливо коли ви одягнете нові дизайнерські черевики Fergie Footwear. #shoes #heels

Фергі після АмфАРного Натхнення Гали, на якому отримала нагороду за її поточну та плідну боротьбу проти СНІДу:

, доб. 551

Не дивлячись на цікаве становище, Fergie продовжує подорожувати світом. Нещодавно вона відвідала школу Solar Meninos de Luz ( благодійний проект, який сприяє освіті на півдні Ріо), де навчалася спілкуватись з дітьми:

Найхолодніші діти світу!

Я довго чув Сонячні Менінос де Луц. Дуже задоволена!

На сьогоднішній день вечеря була більш смачною, ніж будь-коли.

43094916

З блискучим піратством Беннетта, зірка «Покінець Веселки». Що було блискучим.

Співачка відсвяткувала 38-й день народження в колі близьких до неї, тому все залишилося тільки між ними.

Почуття любові! Дякую за сім'ю, друзям і любителям за всі дивовижні привітання з днем народження. Ти крутий. лосини

Він зробив хутор:

Солодкий

Фергі на виставці Good Morning America. Про те, що він хоче бути вагітним.

«Я відчуваю себе чудовою. Йош і я дуже збуджена. Я знаю, що мій чоловік сказав вам, коли я дізнався про вагітність. І це правда. Якщо ви не вірите, що це маленьке життя! Ми дуже раді. Звичайно, я не маю уявлення, що робити далі, але я довіряю мої природні інстинкти 100%.

У Долині Смерть на набір Scenic Route!

Ягоди і сестра Дана на вечірці бачелорець (мій сестра одружилася):

З днем народження, Лорі Родкін!

Париж Мода Тиждень:

Виставка Stanley Kubrick у Музеї LACMA. Фільм подорожі!

Це мене в Флоріанополіс напередодні минулого року карнавалу. Бажаю всіх Бразильських льодяників дивовижний карнавал в 2013 році!

Веб-сайт: http://www.facebook.com/ Фергі