Кім Кардашян Сукні

З огляду на плаття, в якому Кім Кардашян з'явився в Інституті Бюлетень в понеділок, зумовив справжній резонанс громадськості! Модні критики були першими, щоб приєднатися до обговорення, зателефонувавши до вибору сукні з рукавами-глодами (так, це рукавні рукави, звані глідами (глову + рукави) на англомовних сайтах) не найуспішніші, хоча ризиковані в хорошому розумінні слова.

Друга хвиля була численними повідомленнями, на які Кім в квітковому наряді порівняно з диваном, сумкою Мері Поппінс і навіть повітряним судном. Ось деякі з них.

Р

Останнім і, можливо, найбільшою перевагою цієї солодкої дискусії стала реакція Робін Вільямса. Автор фото Кім і себе в образі його персонажа панс. Довбте вогонь з фільму тієї ж назви і захопив його "Я думаю, що я краще в ній" :

619397

Сам Кім ще не відреагував на цю ситуацію, хоча його можна припустити, що вона не повністю радує таких жартів. Дизайнер Рікардо Тіссі приступив до свого зоряного клієнта, який пришив цей наряд спеціально для Кім. Шишка назвав Кардашян "майбутня дружина свого доброго друга" і "найкрасиві вагітні жінки він коли-небудь вдягнув" і попросила публіці не відірвати її в цей прекрасний період її життя.