Angelina jolie знімати її груди

Актриса розповіла про операцію видалення молочних залоз в спеціальному стовпчику My Medical Choice (My Medical Choice) The New York Times

Моя мама боролися раком протягом 10 років і загинув 56 років. Вона проходила досить довго, щоб зустріти своїх перших онуків і тримати їх в руках. Але мої інші діти ніколи не зможуть дізнатися, що любляча і співчуття вона була. Ми часто розповідаємо про "мама," і я намагаюся пояснити їм хворобу, що відійшов. Вони просять, якщо це те, що може статися на мене. Я завжди сказав, що вони не повинні турбуватися, але я насправді перевізника дефектного гена BRCA1, що значно підвищує ризик розвитку грудей і яєчників.

Мої лікарі оцінюють ризик розвитку раку грудьми на 87 відсотків і рак яєчників був 50 відсотків, хоча кожна жінка має різну швидкість. Усвідомлюючи, що це моя реальність, я вирішив прийняти ініціативу і зробити профілактичну подвійну мастеектомію, щоб мінімізувати ризик. Я почався з груди, бо мій ризик розвитку раку груди вищий, ніж рак яєчників, і ця операція більш складна. 27 квітня закінчився всі медичні процедури, які зайняли три місяці. Я зумів тримати цю секрету інформації і тримати роботу.

р.

Але я пишу це зараз, тому що я сподіваюся, що інші жінки можуть дізнатися від мого досвіду. «Чака» ще є словом, що викликає страх і безпорадність у серцях людей. Але сьогодні за допомогою аналізу крові ви можете дізнатися, чи ви, ймовірно, розвивати груди і яєчний рак, і почати приймати дію.
Анджеліна потім описує всі етапи операції, які вона пройшла, з процедури, що дозволяє зберегти німи, для видалення грудної тканини, і закінчуючи остаточною реконструкцією, при встановленні імплантатів.

Я бажав писати це, щоб сказати, що рішення мати мастектомію не було легко. Але я щасливий я зробив. Мій ризик розвитку раку грудей знизився від 87% до менше 5%. Я можу сказати мої діти, які не бояться втратити мене на рак груди. Вони не бачать нічого, що робить їх некомфортними, просто маленькими рубцями. Я все одно, що я завжди був. Я не відчуваю себе менш жіночним. Я відчуваю себе міцніше, тому що я зробив складні варіанти, які не зменшують свою жіночність в будь-якому випадку.

Брад Пітт, який був величезним прихильником. Отже, якщо ваша дружина або подруга збирається щось, як це, знати, що ви просто як важлива частина цієї зміни. Брад був там кожен хвилина моєї процедури. Ми змогли знайти моменти, щоб посміхатися разом. Ми знаємо, що це було правильне рішення, яке допоможе нашій родині та наблизити нас разом. Ось як це сталося.

Jolie йде на список Статистика по смертності грудей і хірургам всіх жінок, особливо тих, які члени родини вже постраждали від захворювання, щоб перевірити лікар. Жіночий доступ до тестів та профілактичного лікування важко обмежений, особливо в країнах низького та середнього віку. У Сполучених Штатах, тест, який виявляє небезпечні витрати генів $3,000, який є перешкодою для багатьох жінок.

Я хотів би зрозуміти, що вони мають вибір, можливість діяти. Ми зустрінемо багато труднощів в житті. Але не боятися тих, які ми можемо контролювати.