2075
12 Кращі фотографії тварин від National Geographic
Національний географічний фотоконкурс Останнім місяцем ми мали можливість захопити деякі фотографії, надіслані з усього світу. Сьогодні я хотів би сказати, що ми трохи ближче до царства тварин і представити вашій увазі дванадцять видатних пострілів наших молодших братів.
Світ перетворився
У бамбукові лісі Національного парку вулканів Руанда знаходиться дворічна горілка родини Сабінго. У зв’язку з подачею значно зменшилася кількість тварин цього виду. Гірські дрилі захищаються Всесвітньою радою збереження природи.
Фотограф Петро Станлі.
Куби.
Два нововведені Антарктичні пінгвіни.
Фотограф Річард Сідней.
Запуск повітря
Під час зняття телескопа з очерету взято картину.
Фотографія Марк Готтліб.
Дощ
Під час дощового дня в Південній Кароліні фотограф прийшов на алергатор в місцевому ставку.
Фото Kendace Stroop.
Верифікація
У кав’ярні Aquas Calientes, де залишають насіння різних злаків і фруктів для них. Цей цікавий малюк дивився з-за листя, щоб отримати кращий погляд на фотографа, тим самим дозволяючи себе захопити близько.
Фотограф Адам Ліхтсен.
Дивитися в очі.
Фото було взято на сафарі на Національному парку Eddo Elephant. Це третій за величиною національного парку в провінції Східний мис, Південна Африка. Зебра були настільки спокійними і мирними, що автор картини дав враження, що вони не розуміли фотографії.
Фотограф Наталія Муррай.
Тексти пісень, а це означає: Я лежаю на сонці.
Морський лев на Тихоокеанському узбережжі Орегона.
Фото на Груші Міги.
боротьба.
13.03.18 р.
Vultures в Масай Мара заповідник, Кенія.
Фотографія Маджид Алі.
Рано вранці
Ранок в Південній Африці приніс цей чудовий постріл леопардного купання в теплі промені сонця.
Фотограф Дуглас Крофт.
несподіваний союз
Перше, що фотограф побачив алегатор на пень. Але коли я шукав тісно, я зрозумів, що пень був черепахою.
Фото Мари Еллен Урганскі.
Разом назавжди.
р.
Сім'я мавпи, що перебуває у безпеці та теплості.
Фотограф Петра Беноста.
Курний акум
У Богольському морі, Філіппіни зустрілися з нами.
Фото Йона Сідель.
Світ перетворився
У бамбукові лісі Національного парку вулканів Руанда знаходиться дворічна горілка родини Сабінго. У зв’язку з подачею значно зменшилася кількість тварин цього виду. Гірські дрилі захищаються Всесвітньою радою збереження природи.
Фотограф Петро Станлі.
Куби.
Два нововведені Антарктичні пінгвіни.
Фотограф Річард Сідней.
Запуск повітря
Під час зняття телескопа з очерету взято картину.
Фотографія Марк Готтліб.
Дощ
Під час дощового дня в Південній Кароліні фотограф прийшов на алергатор в місцевому ставку.
Фото Kendace Stroop.
Верифікація
У кав’ярні Aquas Calientes, де залишають насіння різних злаків і фруктів для них. Цей цікавий малюк дивився з-за листя, щоб отримати кращий погляд на фотографа, тим самим дозволяючи себе захопити близько.
Фотограф Адам Ліхтсен.
Дивитися в очі.
Фото було взято на сафарі на Національному парку Eddo Elephant. Це третій за величиною національного парку в провінції Східний мис, Південна Африка. Зебра були настільки спокійними і мирними, що автор картини дав враження, що вони не розуміли фотографії.
Фотограф Наталія Муррай.
Тексти пісень, а це означає: Я лежаю на сонці.
Морський лев на Тихоокеанському узбережжі Орегона.
Фото на Груші Міги.
боротьба.
13.03.18 р.
Vultures в Масай Мара заповідник, Кенія.
Фотографія Маджид Алі.
Рано вранці
Ранок в Південній Африці приніс цей чудовий постріл леопардного купання в теплі промені сонця.
Фотограф Дуглас Крофт.
несподіваний союз
Перше, що фотограф побачив алегатор на пень. Але коли я шукав тісно, я зрозумів, що пень був черепахою.
Фото Мари Еллен Урганскі.
Разом назавжди.
р.
Сім'я мавпи, що перебуває у безпеці та теплості.
Фотограф Петра Беноста.
Курний акум
У Богольському морі, Філіппіни зустрілися з нами.
Фото Йона Сідель.