Зірки в лікарні

Під час запису наступного епізоду програми «Фашіонна поліція» на каналі E! головний чаттер і сміхучий Келлі Осборн відчував себе поганим. Через хвилину вона була несвідомою і переконливою перед аудиторією. Відповідає близько 30 секунд, після чого всі з нуля до аудиторії спробували допомогти їй. Після того, як вона кинулася, вона чекала її. Попередня діагностика Келлі - епілепсія.

"Marya Carey зловить вас всюди": Нік Canon з гострою нирковою недостатністю має поділитися ліжком з дружиною.

р.

Джек Осборн знайшов своє щастя і не кількість МС і апендіцитів заважають своїм відносинам. Beauty Lisa Stelli прийшла до свого чоловіка після успішної роботи.

Ще одна весела леді - Handler. У всьому, навіть в хірургії, ви повинні подивитися на позитливість і позитивність для челсі - це печиво.

Дівчина з iPhone lvl 80 Bar Rafaeli.

«Дентист... Оуч.

У травні минулого року Ріанна, яка, за багатьма, не хвора з грипом, впала в лікарню після іншої партії. З такими нігтями ви можете подряпинити життя, і є деякий потік.

Рожеві мали шлунок, і вона щаслива.

«Чи не так, що моя мама працювала амбулаторною медсестри все її життя?» Подаруйте мені голку внутрішньовенно і я буду щасливою маленькою дівчиною. Стомах грипу непристойний, але морфін не є. Кайфю

Стрілка Colin Donnell повернеться з королева долинської лікарні без Додаток.

Шорд Overstreet – це засвідчення, що він скоро буде мати пункцію.

Джастін Бібер був в стаціонарі після розфарбовування на сцені. Це не перший раз, що співак став під час виконання. По-перше, він ate щось стале і, таким чином, глядачі кидають їжу минулим. Тоді він не зробив за допомогою «білих пальто».