1000
Фото Мадонна
Нагороди: У Лас-Вегасі було щось нове!
Я звик до революції любові! #MDNA
доб. 2
Дівчата з персонажем!
Р
Очищення перед #metball
Панк рок або рок панк? У будь-якому випадку, це круто!
У мене є власний маніфест! Арт = знання = революція!
2913772
На підтримку освіти дівчат у Третьому Світі Мадонна поставила на продаж картину Фернанд Нодер «Три Жінки на Червоному столі», який прикрашав будинок на 20 років.
Я і мій герой, доктор Бернштейн.
Мадонна намагається з'єднати людей по всьому світу:
Почати Революцію любові!
Революція любові!
Немає червоних килимів! Просто красива земля Малаві і Ерік талановитих ніг після вражаючого футбольного матчу. Він справжній майстер!
Я проживаю з жінками, які піклуються про немовляти в дитячому будинку, я побудував в Малаві. Не існує червоних ковролінів, ніяких прем'єр-прем'єр, не тільки вдячних людям, які з радістю, вони, нарешті, мають електрику.
Моя сина навчає дітей-сиріт, які розбили.
Една. 55-річна жінка, яка нещодавно навчалася читати і писати. Вона танцює, тому що дуже скоро її онука буде проходити до школи, яку ми будували.
Президент Банда, зупинка поширення неправдивої інформації про мене! Я просто хочу допомогти дітям!
Президент Малаві, Джойс Банда, заявив, що Мадонна не збудувала ніяких шкіл без дозволу. Крім того, він вважає, що все Мадонна є чистим PR.
«Добре, як ми знаємо, повинні бути щирими і анонімними. Якщо це не так, то це не добре, але щось інше. Шантажування – найближче визначення. – Джойс Банда
Танцююча з гогою в центрі догляду за порожниною рота!
Р
Інтернс в Малаві. Жіноча влада!
Надія Дитячий будинок. Більше 400 променів світла!
Соон Я розповім вам все... #секретний проект
Боротьба фашизму! Безкоштовно Піхва Ріот!
Фріда. Красивий артист і бійець свободи! Її гороскоп був раком.
За лаштунками премії "GLAAD":
Я хочу бути хлопчиком, але вони не дають мені.
р.
Мадонна Twitter: twitter.com/MadonnaWorld
Я звик до революції любові! #MDNA
доб. 2
Дівчата з персонажем!
Р
Очищення перед #metball
Панк рок або рок панк? У будь-якому випадку, це круто!
У мене є власний маніфест! Арт = знання = революція!
2913772
На підтримку освіти дівчат у Третьому Світі Мадонна поставила на продаж картину Фернанд Нодер «Три Жінки на Червоному столі», який прикрашав будинок на 20 років.
Я і мій герой, доктор Бернштейн.
Мадонна намагається з'єднати людей по всьому світу:
Почати Революцію любові!
Революція любові!
Немає червоних килимів! Просто красива земля Малаві і Ерік талановитих ніг після вражаючого футбольного матчу. Він справжній майстер!
Я проживаю з жінками, які піклуються про немовляти в дитячому будинку, я побудував в Малаві. Не існує червоних ковролінів, ніяких прем'єр-прем'єр, не тільки вдячних людям, які з радістю, вони, нарешті, мають електрику.
Моя сина навчає дітей-сиріт, які розбили.
Една. 55-річна жінка, яка нещодавно навчалася читати і писати. Вона танцює, тому що дуже скоро її онука буде проходити до школи, яку ми будували.
Президент Банда, зупинка поширення неправдивої інформації про мене! Я просто хочу допомогти дітям!
Президент Малаві, Джойс Банда, заявив, що Мадонна не збудувала ніяких шкіл без дозволу. Крім того, він вважає, що все Мадонна є чистим PR.
«Добре, як ми знаємо, повинні бути щирими і анонімними. Якщо це не так, то це не добре, але щось інше. Шантажування – найближче визначення. – Джойс Банда
Танцююча з гогою в центрі догляду за порожниною рота!
Р
Інтернс в Малаві. Жіноча влада!
Надія Дитячий будинок. Більше 400 променів світла!
Соон Я розповім вам все... #секретний проект
Боротьба фашизму! Безкоштовно Піхва Ріот!
Фріда. Красивий артист і бійець свободи! Її гороскоп був раком.
За лаштунками премії "GLAAD":
Я хочу бути хлопчиком, але вони не дають мені.
р.
Мадонна Twitter: twitter.com/MadonnaWorld