Фото Мадонна

Нагороди: У Лас-Вегасі було щось нове!

Я звик до революції любові! #MDNA

доб. 2

Дівчата з персонажем!

Р

Очищення перед #metball

Панк рок або рок панк? У будь-якому випадку, це круто!

У мене є власний маніфест! Арт = знання = революція!

2913772

На підтримку освіти дівчат у Третьому Світі Мадонна поставила на продаж картину Фернанд Нодер «Три Жінки на Червоному столі», який прикрашав будинок на 20 років.

Я і мій герой, доктор Бернштейн.

Мадонна намагається з'єднати людей по всьому світу:

Почати Революцію любові!

Революція любові!

Немає червоних килимів! Просто красива земля Малаві і Ерік талановитих ніг після вражаючого футбольного матчу. Він справжній майстер!

Я проживаю з жінками, які піклуються про немовляти в дитячому будинку, я побудував в Малаві. Не існує червоних ковролінів, ніяких прем'єр-прем'єр, не тільки вдячних людям, які з радістю, вони, нарешті, мають електрику.

Моя сина навчає дітей-сиріт, які розбили.

Една. 55-річна жінка, яка нещодавно навчалася читати і писати. Вона танцює, тому що дуже скоро її онука буде проходити до школи, яку ми будували.

Президент Банда, зупинка поширення неправдивої інформації про мене! Я просто хочу допомогти дітям!

Президент Малаві, Джойс Банда, заявив, що Мадонна не збудувала ніяких шкіл без дозволу. Крім того, він вважає, що все Мадонна є чистим PR.

«Добре, як ми знаємо, повинні бути щирими і анонімними. Якщо це не так, то це не добре, але щось інше. Шантажування – найближче визначення. – Джойс Банда

Танцююча з гогою в центрі догляду за порожниною рота!

Р

Інтернс в Малаві. Жіноча влада!

Надія Дитячий будинок. Більше 400 променів світла!

Соон Я розповім вам все... #секретний проект

Боротьба фашизму! Безкоштовно Піхва Ріот!

Фріда. Красивий артист і бійець свободи! Її гороскоп був раком.

За лаштунками премії "GLAAD":

Я хочу бути хлопчиком, але вони не дають мені.

р.

Мадонна Twitter: twitter.com/MadonnaWorld