Zach Galifianakis врятував бездомний жінка

На прем’єрах кількох своїх фільмів, помилково обманює літню жінку для родича актора.

Післяпартійне прем'єрне відео для «Бакалаврської партії» II: Від Vegas до Бангкока

Але останнім часом стала відома справжня історія жінки. Мімі і Зах зустрілися на початку дев'ятидесять. Мімі працював в одному з лаундрі Лос-Анджелеса, де вона допомагала клієнтам своїм пранням.

Зак, менш успішний айдендіан, був одним з тих клієнтів і був старою жінкою, яка мала схоже почуття гумору. У зв'язку з тим, що життя в Україні різко змінилося, і Mimi втратив дотик. Але 2 роки тому актор дізнався, що Мімі після його розлучення не залишався з нічого і змушений жити в одній білизни. Вона також не має родичів для підтримки її. З цього моменту в цей день Zack орендує однокімнатну квартиру для старої жінки. Він також запровадив Renee Zellweger своєю подругою, яка допомогла їй з меблями квартири і подає Mimi з їжею.

Тепер актор запрошує МІМ на всі свої прем’єри:

Якщо у місті Зах, він супроводжує мене. Якщо ні, вона дає вам другу з вами. Я гарно вдягнувся і друг допомагає мені з макіяжом. Це дуже весело, я ніколи не мріяв, що щось схоже на це буде до мене. Тоді лімо приймає мене додому.

Mimi все ще працює в одній пральній кімнаті. Документація про її історію, що прозвучить.