Котирування Jennifer Aniston

«Сльози моуси заливатимуть над котом» – так ви можете почати історію Дженніфера Аністона, яка буквально постраждала її щастя. У житті було багато, але ще більше путівок, нерозривно пов'язаних з її особистим життям. Ми всі пам'ятаємо (і, ймовірно, ніколи не забудеться) як події розгортаються в 2005 році, коли Brad Pitt залишив свою сім'ю і перейшов в Анжеліну Джолі. Природно, Дженніфер страждав, отримав старий, але не став дискурований протягом тривалого часу. Вона почала діяти активно і стала ще більш популярним, ніж раніше. У роботі «закінчена» її хвора любов, а після пари років вона знайшла своє щастя у людини Justin Theroux, з яким планують грати в розкішне весілля найближчим часом. Все, що це крихке і красива жінка не може зробити.

Земля кругла, але, як не можна бути щасливою для Джену, тому не можна симпатизувати сім'ю Пітт-Джолі, проблеми якого набагато більш глобальні (другий день Бред сказав, що він страждає від серйозних захворювань мозку і він став надзвичайно важкою для нього, щоб пам'ятати людей, і ми вже знаємо, що Ангі мав). «Всі щасливі сім’ї однаково щасливі, і кожна нещаслива сім’я нещаслива. й

Ми повинні думати менше, ми повинні жити більше.

«Я люблю говорити, не боротися. Я не будувався для конфлікту. Я зазвичай маю достатньо, що я маю. Ось чому я роблю йога протягом багатьох років. Немислимий без спокійних, без горизонтальних.

«Я раджу розраховувати тільки на себе. Але якщо вони пропонують допомогу, прийміть його.

«Не будувати залізобетонні плани. Завжди припустимо, що обставини можуть змінюватися.

«Ви знаєте, що я знаю, що роки йдуть? Коли я дивлюсь на 20-річну дівчину або нове покоління акторів і думки, «Для цього ж віку?» Ви просто не зможете бачити себе зовні. А коли ви попросите мати 17-річного, щоб грати, «Я не старий!» А потім ви зрозуміли, насправді, це досить багато. Я не відчуваю свого віку і все одно вважаю себе молодим.

«Початок кар’єри непросто для всіх. Я не пам'ятаю справу, де хтось прийшов на аудит без однієї роботи за спиною і відразу любив всіх. Ви завжди повинні довести щось до когось.

У дитинстві і ранньої молоді я мріяв не бути відомим, але бути щасливим.

"Я знаю, що це звучить дивний, але я люблю мій помилки. Він продовжує рух вперед.

«Коли мій батько розлучився, це було неймовірно важко, я торкався, я просто хотів потрапити в кут і нікому не поговорити. І коли я відіграю роль, біль зникне і я перейшов на інші емоції. Але цей біль зробив мені набагато більш чутливі до роботи і людей. І поступово навчився жити з нею.

«Я дізнався, що страждання можна подолати. Не вбивати. Неймовірно, наскільки важко люди.

р.

«Це не просто час. Всі ми, жінки і чоловіки, знаходяться під тиском громадської думки: скільки додаткових фунтів у вас є? Скільки зморшок? Так не для мене судити, хто не може витримати цей тиск і звернутися до фахівців за допомогою. Я можу сказати тільки одне: результат операції не завжди хороший. Я знаю багато жінок, які зробили себе пластиком і витриманими десять років! ?

«Я не відчув себе і їсти, коли я хочу. Я йога та інші фізичні вправи. Я намагаюся зробити щось щодня, навіть протягом 20 хвилин, але щоб отримати тіло завантажено. Це дає вам хороший енергетичний підсилювач протягом усього дня.

"Ми жінки постійно скаржаємось, що люди стали зіпсованими і не роблять нічого спільного. Але, по суті, ми зіпсували їх, тому що інстинктивно ставлять себе в ролі господині і управляти все. А відносини завжди співпрацюють, де потрібно обговорити всі питання, розповісти про ваші бажання прямо і не очікувати свого партнера, щоб прочитати ваші думки.

«Взяти разом з тим, щоб змінити весь час». Вам буде потрібно більше зусиль, щоб боротися з незручними моментами. Ви можете стати занадто різними, а потім відокремити ваші шляхи. Або можливо, ви будете триматися разом... Як працювати?

«Я захоплюю таємницю створення фільму, все, що відбувається з моменту, коли ви починаєте зйомки до моменту, коли ви бачите результат». Тексти пісень, а це означає: Це чарівний!

Мої батьки сказали мені, що я був кращим в Голлівуді.

Я дуже люблю фільми, це абсолютно інший досвід, не так само, як і в телешоу. Фільм проводиться за рік, і це так само, як школа: ви йдете на літній відпочинок, потім ви повернулися, і прем'єра попереду. Після того, як кожен пагон, вам подобається рік старшим і у вас є нова сім'я і багато друзів. У кінофільмі я пам'ятаю найзручніше Марлі і Ме, кращий досвід, який я мав в кіно.

«Дуже зв'язок або зв'язок з собакою не з батьками, друзями, партнерами або закоханими. Це так приємно мати хто, хто працює прямо до вас і поцілунує вас і стрибає до вас, коли ви відкриваєте двері. Вони збуджуються. І це все про їжу і любов.

«Я любила настоювання в саду з дитинства, посадка квітів. У всіх будиночках я жив, у мене був власний сад троянд. Дуже простих речей, таких як сад робить мене щасливими. ?

«40 – прекрасний вік. О, мій Бог, мій тридцять над. Але мені подобається ще більше!

Коли один день, після виходу перших двох епізодів Друзів, я раптом помітив чоловіка з камерою наступні два кілометри до найближчої аптеки, де я добре купила туалетний папір. І я зрозумів, що не без жахів, правда: мій життя змінився – стала частиною шоу.

«Набагато людей думають, що папарази є другою стороною слави і ми повинні прийняти це. Але я не зареєструюсь, де чужі люди могли забути свого дому або мого життя.

«Ми всі, як правило, повинні бути занадто затребуваними у відносинах. Ми не впевнені, що ми, як ми, можемо бути цінними. У нас немає співпраці або діалогу. лаціна. У зв'язку з наступними визначеними установками"

«Чи ви будете без друзів? Де б ви не були люди, які піднімуть вас, коли ви не можете стояти? Як ми знаємо, я і багато моїх друзів, ми прийшли з сімей, які були далеко від досконалості, тому ви майже батька і брат / сестра ваших друзів і навпаки. Ви вибрали власну сім'ю. Немає нічого кращого, ніж хороший і надійний друг. Ніщо.

«Я думаю, що ми стали дуже обережними і дуже затребуваними. Чоловіки і жінки сьогодні очікують занадто багато один від одного. Це стрес: У вас є право розмови, ви досить дисципліновані, ви досить добре? Застосовується для полегшення. Але насправді ви не можете критикувати все, потрібно бути більш відкритими в відносинах і зможете адаптуватися.

«Дуже мені, що більше і більше жінок розуміють, що вони не повинні жити з людиною, щоб мати дитину. Вони знають, що коли настає час для материнства, вони можуть зробити це без чоловіка. Тепер люди не мають дітей 20, тому змінилися. І це також великий, що ми маємо більше можливостей, ніж старші жінки. У той час було прийнято рішення.

р.

«Я не можу відповісти на все, що написано і сказав про мене в пресі. Єдине, що я можу зробити, щоб люди сприймали мене і життя. Незважаючи на те, що я зізнаюся, я не схожий на зображення, створене вкладками «поор Джен, який так нещасливий у любові». Я вірю, що в мій любов і особисте життя в цілому, я дуже щасливий. І навіть якщо я не вписаний в соціальну модель «люда, два діти і будинок в диференції», це моє життя і я абсолютно щасливий з ним! І якщо у кого-небудь є інша ідея щастя, краще подбати про себе. Я точно, де я повинен бути.

«Мені і жінки роблять так багато дивних речей, тому багато помилок! Головне, щоб визнати себе, що ви хочете любити.

Я вірю, що в кінці будь-яких відносин — романтичні, дружні, пов'язані роботи — завжди повинні бути почуттям точки, чіткості. Вам необхідно знати, чому виникали розриви, а потім можна переїхати з чистого серця, на наступний етап життя.

«Любов – відносна концепція. Сьогодні, любов зі мною, і завтра ви подивитеся на Angelina Jolie.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное