Блоггер Thepisfor

Трохи про себе блогера:

Ілюстратор і дизайнер, що працюють в Афінах, Грузії, і я люблю оточують кіно, люди, посмішки, гумор, відеоігри і продукти харчування, звичайно. Ви можете придбати будь-який з моїх робіт на сайті P, Post-blog.

Найперший приклад його роботи. Картина зображує горіння Адріана Ліма з червоною помади:

Головною частиною роботи є ілюстрації, що містять яскраві тренди, культові бренди, ікони гламурного життя, види культових фільмів, в цілому, різні символи Америки.

Все виглядає яскраво і барвисто, і робиться досить професійно.

Сам блогер не рекламує свого обличчя, але судячи деякими фотографіями його сидячи на роботі, можна зрозуміти, що він близько 50-60 років.

Компанія Thepisfor має велику аудиторію абонентів, вона дуже популярна серед читачів, і з хорошої причини - блогер розміщує свою роботу майже на кожен тиждень, і цілі набори, які добре зберігають послідовники. Крім того, його ілюстрації приємно радують очей, крім деяких робіт, в яких є неприємність і інші не дуже приємні речі.

Так, якщо ви стежите за ним, не дивилися. Однак він не сприяє такому способу життя.

Його найвизначніші твори з останнього набору ілюстрацій:

Софія Вергара з ножем в руці. На жаль, ми побачимо кров і вбивство зброї.
Пост і вираз обличчя неприпустимо, але я думаю, що він підійде її.

Бейонце, з шамурою мечем, скопійовано з культового фільму «Вбив Білл».
На мій погляд, вона могла опанувати цю роль, хоча б додати в акторський талант.

, Україна

День Феліклії. Солодка леді, здається не на всіх, що здається, так як в її руці вона має кров'яний джойстик від ігрової консолі.
Поглядає чутно.

955083р.

Rebecca Hall enjoys some's кров в cheeky thorny взуття.
Дуже цікава і незвичайна постава.

р.

Наталі Портман спробував на образ Фредди Круегера.

Брутальні бджільництва, що напляскуються чашкою, очевидно, не пригнічують цю леді.

Крістіна Хендрікс в красивій шовковій корсеті, посміхається солодко в нас, приготування шприца з сновидіннями та лопаткою.
Елегантний і дуже красивий.

Дует Емі Ватсона і ріжучий ніж.
Красивий, але поєднання не найкращий.

Ще одна Емма, тільки зараз Камінь, грайливо тримає батон.
Ну, вона костюмує її.

Зое Дешанель. Ось хто, і її роль, як вбивця, важко уявити. Всі милі ролі і гарне обличчя з блакитними очима.
Вона краще грати в жертву, але роль ангела з послідовними вбивцями не підходить.

Ось посилання на сам блог:

Веб-камера