598
Мадам Фігаро
Голлівудська актриса стала головним характером травня випуску журналу, що з'являється як спокуслива дива, занурилася в її розкішну особняку, наповнену рідкісними творами мистецтва.
990 р.
На фотосесії Джессіка намагалася на розкішних нарядах від Valentino, Saint Laurent, Emilio Pucci, Givenchy та інших світових брендів.
Дуже оригінальний живопис. Фотограф здавалося б, щоб виділити крихкість Джессіки на тлі грубих і масивних будівель.
Сценарій виконаний в похмурому, стриманому стилі, але все стало тільки красивим.
Р
Ще один чудовий фото. Оригінальна ідея, цікавий кут і хороший постріл готовий.
Chaystein є витонченим і витонченим, її образ ідеально підходить для оточуючих.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що фото пагон був великий, що ще ви можете очікувати від Джессіка!
990 р.
На фотосесії Джессіка намагалася на розкішних нарядах від Valentino, Saint Laurent, Emilio Pucci, Givenchy та інших світових брендів.
Дуже оригінальний живопис. Фотограф здавалося б, щоб виділити крихкість Джессіки на тлі грубих і масивних будівель.
Сценарій виконаний в похмурому, стриманому стилі, але все стало тільки красивим.
Р
Ще один чудовий фото. Оригінальна ідея, цікавий кут і хороший постріл готовий.
Chaystein є витонченим і витонченим, її образ ідеально підходить для оточуючих.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що фото пагон був великий, що ще ви можете очікувати від Джессіка!