2734
Іан Somerhalder
Для того, щоб порадувати своїх шанувальників з Росії, Яну, незважаючи на скасування Eco-Con, присвячених серії «Вампірські щоденники», ще летять до Москви. Він взяв батька з ним і хороший настрій, який допоміг йому весело провести (всі клуби першого престолу були його) і пропагувати свого актора - Іван Чубак, який дуже зручно презентував свою нову книгу.
2 a.m.: Москва, я люблю тебе, але ви майже вбили мене в кращому варіанті. Я повернувся до Лондона, щоб почати зйомки нового фільму. З любов'ю з Росії, Іан.
Вивчення російської мови. Отримайте книгу з Росії та змінить вашу кар’єру та життя.
724025
Оздоблений зйомки на розмовному шоу Івана Урганта. Дякуємо за задоволення!
Я і мій геройін, кращий актор в світі - Івана Чубак. Ми в Росії і ми представляємо нову книгу Івана, Потужність актора. Ви не знаєте, скільки я люблю цю жінку.
Молодий Damon Salvatore знаходиться в ліжку з поганою дівчиною Katherine Pierce. Ось близько 1864 р.
Я люблю носити реальні особистості на грудях!
Божевільне кохання.
Я пам'ятаю минулого літа... Як зробити життя краще на планеті з цим дюдом.
Старі друзі повертаються разом.
Я влітку 1995 року.
На сцені студії "Diary" знімається звукообмін.
Я поважаю людей, які борються з збереженням, дослідженням та відновленням навколишнього середовища. Моя мрія - побачити цю пандую в кожному аеропорту! Це буде дійсно дивно!
Kick in the ass in Brussels Брюссель.
13999123
Мій новий китайський друг і я поруч з Шанхай.
Я хочу бути, як Zen, як хлопець поруч зі мною.
І ця пустеля дуже красива. Привіт, ви хлопці на Coachella прямо зараз, я переглядаю вас!
Поцілунки, поцілунки
, Україна
Я не знаю людей, які знищують світ!
р.
Я люблю цей кот!
Ian Somerhalder Twitter: twitter.com/iansomerhalder
2 a.m.: Москва, я люблю тебе, але ви майже вбили мене в кращому варіанті. Я повернувся до Лондона, щоб почати зйомки нового фільму. З любов'ю з Росії, Іан.
Вивчення російської мови. Отримайте книгу з Росії та змінить вашу кар’єру та життя.
724025
Оздоблений зйомки на розмовному шоу Івана Урганта. Дякуємо за задоволення!
Я і мій геройін, кращий актор в світі - Івана Чубак. Ми в Росії і ми представляємо нову книгу Івана, Потужність актора. Ви не знаєте, скільки я люблю цю жінку.
Молодий Damon Salvatore знаходиться в ліжку з поганою дівчиною Katherine Pierce. Ось близько 1864 р.
Я люблю носити реальні особистості на грудях!
Божевільне кохання.
Я пам'ятаю минулого літа... Як зробити життя краще на планеті з цим дюдом.
Старі друзі повертаються разом.
Я влітку 1995 року.
На сцені студії "Diary" знімається звукообмін.
Я поважаю людей, які борються з збереженням, дослідженням та відновленням навколишнього середовища. Моя мрія - побачити цю пандую в кожному аеропорту! Це буде дійсно дивно!
Kick in the ass in Brussels Брюссель.
13999123
Мій новий китайський друг і я поруч з Шанхай.
Я хочу бути, як Zen, як хлопець поруч зі мною.
І ця пустеля дуже красива. Привіт, ви хлопці на Coachella прямо зараз, я переглядаю вас!
Поцілунки, поцілунки
, Україна
Я не знаю людей, які знищують світ!
р.
Я люблю цей кот!
Ian Somerhalder Twitter: twitter.com/iansomerhalder
Зміна для кращого? Найзручніші зміни в зачісці зірок в останні часи (частина VII)
Chenning Tatum І Jenna Devan