843
Леді Гага нігті
Незважаючи на те, що леді Gaga більше не є гістерично популярним, як вона була пара років тому, все пов'язане з нею може бути продано багато грошей. У складі гуртожитку організації шоу, яка прийшла до ідеї підбірки підробки підробки Ґага під час концерту «мами маленьких монстрів» у Дубліні минулого вересня, зробив хороший прибуток від цього сувеніра. Він кладав його на одну з онлайн-торгівель і себе шокували, коли ніготь було придбано на 12 тис. дол. (середня ціна нового автомобіля вітчизняного виробництва).
У описі лота продавець зазначено:
Після закінчення вистави я дивився навколо сцени і помітив щось блискуче. Спочатку я думав, що це гітарний медіатор, але він виявився акриловим цвяхом.
Що ніготь за ціною автомобіля.
З'ясуйте, щоб бути не деякими банальними зрізаними цвяхами, але цвяхом, дизайн якого був розроблений спеціально для Гага художника Нью-Йорка Aya Fukuda в одній копії. Власнику тримають шматочок зірки майже на рік, а потім, очевидно, вирішили, що пошук може мати хоча б деякі переваги. Як видно, його розрахунок було правильним.
1990Р. 2199Р.
У більшості своїх відео Гага показує хитрий стиль нігтів
У описі лота продавець зазначено:
Після закінчення вистави я дивився навколо сцени і помітив щось блискуче. Спочатку я думав, що це гітарний медіатор, але він виявився акриловим цвяхом.
Що ніготь за ціною автомобіля.
З'ясуйте, щоб бути не деякими банальними зрізаними цвяхами, але цвяхом, дизайн якого був розроблений спеціально для Гага художника Нью-Йорка Aya Fukuda в одній копії. Власнику тримають шматочок зірки майже на рік, а потім, очевидно, вирішили, що пошук може мати хоча б деякі переваги. Як видно, його розрахунок було правильним.
1990Р. 2199Р.
У більшості своїх відео Гага показує хитрий стиль нігтів