1465
Джонні Депп на своєму героя
Ікономічний актор дав інтерв'ю до повнометражного журналу, де він розповів про своє бачення ролі Tonto Indian, першого помічника супергероа - Lone Ranger у фільмі однойменної назви Gore Verbinski, яка повинна підірвати кінотеатри цього року. Ця роль примітно, що вперше протягом багатьох років перша скрипка в дії екрана була надана йому: Tonto є попитом і "конука" Lone Ranger, грали Armie Hammer. Депп є великим у ролі кошеня (згадайте принаймні Джек Воробей), але в цьому проекті він не прагнув зробити свого героя клоуном, який виконав роль розважального елемента в кіно.
The way Native Americans are portrayed в багато Hollywood кіно є просто цирк. Як правило, індійський є статистом, необхідний для того, щоб служити соди, щоб прохолодним хлопцям. Я знаходився з цього стереотипу в Тонто - він вірний воїн з почуттям само, що не клоу. Так я намагаюся змінити зображення індіанців в кіно, Depp коментує.
Головний рекламний плакат фільму: Lone Ranger і Tonto
Також актор заявив, що пам'ятна чорна і біла розмальовка обличчя Тонто був придуманий ним і натхненна роботою художника Кірбі Сатлера.
Я був вражений поздовжніми смужками на обличчі індіанців в картинах сатлера: якби особа була розділена на окремі частини. Я вирішив, що мій герой буде йти з такою бойовою розмальовкою.
Кірбі Сотлер, "Я Равен"
The way Native Americans are portrayed в багато Hollywood кіно є просто цирк. Як правило, індійський є статистом, необхідний для того, щоб служити соди, щоб прохолодним хлопцям. Я знаходився з цього стереотипу в Тонто - він вірний воїн з почуттям само, що не клоу. Так я намагаюся змінити зображення індіанців в кіно, Depp коментує.
Головний рекламний плакат фільму: Lone Ranger і Tonto
Також актор заявив, що пам'ятна чорна і біла розмальовка обличчя Тонто був придуманий ним і натхненна роботою художника Кірбі Сатлера.
Я був вражений поздовжніми смужками на обличчі індіанців в картинах сатлера: якби особа була розділена на окремі частини. Я вирішив, що мій герой буде йти з такою бойовою розмальовкою.
Кірбі Сотлер, "Я Равен"