Вулична мода в Європі та США

Вільям Челсі, персональний помічник

Одягає плаття H&M, пісочниці River Island, сумку DNKY і великий рельєфний намисто Urban Outfitters.

Щодня життя часто занадто багато, щоб вибрати нудні речі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не боятися, не сором'язливі, це не складно.

Стефані Лінда, модель

На ньому: Прмарка топ і куртка, Miss Selfridge квітковий принт спідниця і аксесуар сумки.

Моє натхнення - світові моделі. У звичайному житті вони одягають просто і без претензій, але коли дійсно необхідно - перетворюються в реальні богиня. Варто навчатися, оскільки як і на подіумі, вони дуже ігноруються. Міранда Керр виділяється в цьому плані.

Cheryl Hooper, Пухувальник річок

На ньому: плаття, сандалі і зчеплення Сара, стьобана куртка H&M, а також шорти, привезені з Гонконгу.

Я не люблю витрачати гроші на одяг, і це мій великий недолік, тому що професія, яку я повинен бути своєрідним цехолічним. Я не добрий на ньому, тому що я люблю дешеві, але красиві речі, в невеликих кількостях.

Claire Alaie, танцюрист

На ньому: Рівер-Айленд джемпер, Сара шорти і сумка, Новий погляд напівзавантаження.

Моя батьківщина Африка. Я не забуваю цього і не намагаюся стати типовою європейською. Ймовірно любов ювелірних виробів, які у мене є велика кількість, є звідти. Моє улюблене в світі моди є невідомим Грай Джонс.

Наталія Хомолова, стиліст

Вона зношує американські заготовки, Ример футболка, Reebok кросівки і Софі Hulme сумка.

Як я вдягнувся від мого настрою і погоди, але я завжди (посередині!) носити головний убір. Сьогодні це капелюх, який ідеально підходить для вашого спортивного стилю. Я часто читаю і дивитися на модні блоги і фільми з Rachel Zoe.

Михайло Bodenmiller, модель

Вона носить джемпер Broya, куртка Zara, брюки Urban Outfitters, а також старовинні черевики і сорочка.

Мій стиль дуже комфортний, але шикарний в ньому ще присутній. Я в модному середовищі, тому я вирішив, що дизайнери мені подобається (Calvin Klein і Karl Lagerfeld). На жаль, я не можу дозволити собі розкіш цих брендів, але я сподіваюся на краще в майбутньому.

р.

Sarah Waterfall, помічник покупця і перекладач з французької мови

На ньому: Сукня Topshop і сумка - подарунок на день народження.

Я знаю всі останні тренди серця. Я не хочу, щоб вибрати, але я про в своїй роботі, тому я не потрібно одягатися в стилі Ріанна або Катя Перрі, але досить в стилі моєї коханої Кардашян.

Cynthia Tranfalia, дизайнер

Вона зношує спідницю H&M і светр, шкіряний жилет Asos, черевик Monki, кольє Topshop і Luella.

Я вірю, що аксесуари роблять зображення. Я знаю, що я розмовляю. Я не схожа на іконки з людей, але, звичайно, мій улюблений - Риганна.

Лілі Мелвілл, власник Lolly Doll

На ній: Льодяник Штани ляльки, куртка Primark, взуття Miss L-Fire і антикварний мішок.

Я мав бути народився в '50s. Ось і тепер я відчуваю себе трохи дивним, хоча я намагаюся звикнути до дивного почуття «від моєї пластини». Добре, що це почуття не зупиняє мене від вираження себе. Я отримую ідеї для своїх луків від старих Лорен Bacall кіно і нарядів.

1493.80

Ellie Trowbridge, модель краси

На її: Сукня Urban Outfitters, шкіряна куртка Topshop та кросівки Nike.

У мене є дуже стильний друг, який дає мені корисні поради, але я намагаюся дізнатися щось себе. Коли я молодий, я можу спробувати, тому я не боїться робити помилки. Я натхненний Alexa Chang.

Аліса Конте, студент

На ньому: H&M polo, вінтажна спідниця, друга куртка і Dr Martens взуття.

Мій стиль еклектика. Я ніколи не відчував себе, що я так вдячний Богу.

Наталі млини, ілюстратор

На ній: ASOS плаття і грубі eBay черевики.

Мій стиль впливає на все від учнів і музики до Winona Ryder і цікавих картин. Нещодавно я відкрив, що ви можете об'єднати класичну сукню з будь-яким, тому що випробували заборони.

Ангаран Едвардс, письменник

Одягає сорочку Зара, худий Леві і її мами старовинне взуття.

Шарлотта Gainsbourg і Marion Cotillard - це іконки стилю. Вони є як французькою, так і як мають велике почуття стилю, тому вибір просто неможливо. Я не люблю бренди та модні тенденції: Я маю достатню кількість основних речей і вінтажних знахідок у грудях моєї бабусі та мами.

Natalie McQueen, актриса

На ній: довгастий художня сорочка, зашифрована сорочка Topman, джинси Primark, взуття Dr Martens.

Я зателефоную мені стиль «вирізати, але згорнути». Звичайно, деякі люди дізнаються, але це все я. Я не можу жити без експериментів. Наприклад, сьогодні я резюме стилів Курт-Кобайн і Baby Spice. Так, ти, я не знаю про '90-х!

р.