661
Металевий стиль
Южно-корейська співачка-sensation Вона сказала, що він не зробив юань прибуток від розподілу його найбільш популярного синглу "Gangnam Style" і відеоролика для нього. Подарунок був випущений під егідою Універсал Рекордів, згідно з стандартним контрактом, художник отримує певну відсоткову відсоткову ставку, яка принесла завантаження пісні з iTunes та інших платних ресурсів. Потрібні сказати, що більш популярна пісня, чим більше доходів вона приносить її виконавцю (наприклад, Бейонце, Ріанна і Джастін Бібер заробляють кілька мільйонів доларів щорічно з одного з хітових пісень). Gangnam Style, який знизив графіки в більш ніж 30 країнах і став першим відео, щоб отримати мільярди переглядів на YouTube, повинен був зробити Cy багатим, але співачка все ще є метою, як falcon, оскільки він сам скаржався в інтерв'ю з британською Kiss Fm:
Універсал каже, що збір коштів видавничий займає так довго. Я все ще вірю, і я чекаю їх. Універсал, ви почуєте мене? Я ще чекаю на мій платіж, сказав С.
Він ще чекав гроші.
Універсальні хлопці, мають совісті, оплачують художника! Гангам Стиль подарував світову раду!
Універсал каже, що збір коштів видавничий займає так довго. Я все ще вірю, і я чекаю їх. Універсал, ви почуєте мене? Я ще чекаю на мій платіж, сказав С.
Він ще чекав гроші.
Універсальні хлопці, мають совісті, оплачують художника! Гангам Стиль подарував світову раду!