Факти від зйомок

Я нещодавно читаю цікаві факти про фільмування. Мені дуже сподобалося. Я кладу його тут, можливо, це.

1. Термінатор 2

Лінда Гамільтон, який грав Сара Коннор, має сестри, Леслі Гамільтон, який виглядає як два краплі води. Пам'ятайте, що сцена на сталевому млині, коли T1000 Terminator бере на себе форму Сара Коннор. Леслі відіграли подвійний. Крім того, в повній версії фільму є сцена з дзеркалом, яка також бере участь у двоє сестри.

У зв'язку з тим, як стати членом правління T800 Arnold Schwarzenegger отримав літак Gulfstream III

Хлопець з «Cyberdine Systems» на сорочку зображує герб Російської Федерації з захопленням «Коли Росія була вільною, три пені за вартістю гусака»
734273

2. Гаррі Поттер.

До зйомок Гаррі Поттера і в'язниці Азакабана почалася, режисер Альфонсо Куарон попросив акторів, які грають на три основні персонажі, щоб написати автобіографічний есе про своїх персонажів в першій людині. Руперт Грінт, який виконує Рон Вайслі, відмовляючись писати, пояснюючи, що Рон ніколи не робив такого речі. Куарон відповів, що Грінт правильно зрозумів свого героя.
12584.

3. У Марія Антоінетт.

Спеціально для зйомок Софія Копкола, іспанського дизайнера Маноло Благонік створив сотні ексклюзивних моделей взуття, а виробництво численних тортів, тортів і цукерок, показаних в плівці, доручили відомих кондитерських виробів «Ладуре».

4. У Від дука до світанку

Оператори навмисно фарбовані вампіром крові зеленими для того, щоб уникнути пробурювання рейтингами комісії.

5. Умань Смоктати 2

У фільмі ви можете побачити папоїди на сценах відомих фільмів, таких як: Господь Кільця, Місія Неприпустимо, Людина-павук, Індіана Джонс, сцена з наплавкою спідниці Марілін Монро, Френкенштейн (відродження Монго).

6. Брати.

Потовщик великого в'язання, який був зношений Данилом Багровом, був придбаний художником Н. Васильєвом в другій руці на 35 рублів.

7. Бойовий клуб

Під час сцени, в якій учасник бойових клубів поливає добрим шлангом, камеру висить в певній точці. Це сталося, тому що оператор не міг сміятися.
Р

8. П'ятий елемент

Назва співачки, приховавши вирощені камені в бузках її м'якоть, звучить як «Плава Лагуна». Це ім'я бомбового притулку в Хорватії, де Люк часто провів свої літні канікули як дитина. Translated from Хорватська, ця назва звучить як «Блакитна лагун».

Дуже дякую.