Назва дитини Кате Середньотон

Як ми знаємо, що Британський має особливу пристрасть до ставок. Вони намагаються прогнозувати все – результат футбольних матчів, переможців Євробачення, ім'я майбутнього спадкоємця до престолу. Чим більший кіт посередника стає, тим більш доречним стає парі на ім'я князя Вільяма і Кейта дасть свою дитину. Найбільш авторитетні букмекери Великобританії, Betfred, Paddy Power, Coral і Ladbrokes в даний час пропонують щедрий 6-то-4 прогноз, що спадкоємц не буде народився, і вона буде названа Олександром. Чому це ім'я активно захоплюється, тому що до недавнього часу найімовірніше ім'я для королівської дитини, якщо це дівчина, була Діана - на честь ви-значно-хто. Тепер ставки назви Діана 6 до 1 проти 6 до 4 для Олександра.

Але Принц Гаррі нещодавно вирішив плутати букмекерів з усіма картками. від навколишнього середовища молодшої принцеси сказав, що Гаррі є обов'язковим, що Кате Середньотон буде хлопчик, і вони планують його Джордж. Хоча це, швидше за все, не надійна інформація, але спроба збити парі на найбільш ймовірних назвах.