Зміна для кращого?

Анна Кіндрик.

Ви можете відвертатися, але що ви можете зробити, якщо директори і виробники вимагають, що ви не такий великий зір, щоб повернутися і втратити роль? Заради нової ролі Анна Кіндрик забарвлюється в блондинках з відтінком «пшенична блондинка». Неозброєним оком можна побачити, що з цим кольором вона «зависає» (і вона сама її додає), але актриса обіцяє повернутися до звичайного тону відразу після закінчення зйомок.

Мені довелося фарбувати волосся на плівку. Тепер я завжди дивлюся, коли я прогуляю останні скляні поверхні. Так дивний. Тільки до кінця зйомок!

Candace Сванепол

З образу «солодої цукерки» і «кутого ангела» нічого не залишається. Candice Swanepoel приймає на нову висоту - Висока мода. Хтось думав, що новий колір волосся платиновим буде дешевим, хтось вважає, що це тимчасовий, але модель говорить про те, що він серйозний і довгий час, хоча зміни абсолютно спонтанні.

Тексти пісень, а це означає: Я збираюся носити мій звичайний колір, але я отримав bored, ви знаєте? Я сказав, давайте зробити їх дуже яскравими. Я був блондинка, але це різні. Коли я закінчив своє волосся і макіяж, я сказав: «Чи вона виглядає окай?» Коли я дивився в дзеркалі, я бачив ще одну людину. Я повинен йти додому і використовувати для цього кольору.
р.

Януари Джон

Дженніфер Джонс зробив дивний стрижку з довгою косою чубчиками, а також приніс колір волосся ближче до більш натурального. Нефарбовані коріння дають їй справжній коричневий, але ми повинні визнати, що природа тут була неправильною, тому що з легким відтінком Джонса набагато цікавіше. Часто буває і буває.

Дженніфер Коннеллі

Все її життя, Jennifer Connelly був довгошерстий брюнетка (з рідкісними винятками в кіно Що Happened to Virginia?), але тепер вона, хоча темно-волосатий, не може похвалитися шикарним волоссям. Це, Джен вирішив зробити довжину двічі як короткий. 42-річна акторка вдарила мулі і стала більш вільним у своєму виборі одягу і зачіски. Здається, що вона вже не молодий, але все як дівчина, і нова стрижка, на мій погляд, тільки підкреслюється цей факт. Великий

Джессіка Альба

Відтінки нового проекту, виготовленого Леонардо DiCaprio, не мали великих імен, але дівчина назвала Альба в кінофільмі «Дир Елеонор». Популярна акторка не отримала великих ролей на довгий час, але ця пригодна стрічка в дусі 60-х років може бути гідною. Спеціально для фільму, Джессіка зробила прямий стакан, як кілька років тому.

Рожевий

Рожевий став Рапунцель. На довгий час або ні, але кілька точок фемінності вона підняла свій образ. Однак не можна побачити солодкі принцеси в ній. Нехай довге волосся, нехай порослі, нехай рожеві пасма, але натурі вона є повстанцем і ви не будете відступати від цього.

Янтарна троянда.

Молодий мама amber rose є не дуже bald - вона повернулася до її коріння і покласти на wig. З довгими локами вона нагадує себе перед часом глобальних змін.

404975

Nikki Міндж

Nikki did a kare a la Victoria beeckham. Звісно, це тільки для фільму "Інша жінка" з кейтом Upton і Cameron Diaz, але як стильно вона виглядає! Я хотів би зберегти цю стрижку на наступну пару місяців. Minaj є любов'ю змін, і вона, ймовірно, збирається повторювати його найближчим часом.