Особисте фото Jared Leto

Хочете піти в Марс через 30 секунд?

Якщо так, це чудово, тому що на концертах забігається Jared, Shannon і Tomo, це можливо. "30 Seconds To Mars" знаходиться в Москві і є багато хвилювання. Квитки на Maximdrom продано, а вечірній ургант був зайнятий молодшими літніми шанувальниками. Ось лише коротка історія з сцени:

Свята людина Ярослав Лето Мар Ургант:

доб.

Шаннон в Домодєдово - МАРС в Москві!

30 СТМ на МАКСИМУ радіо:

Сама вистава була плавно. Я процитую один з щасливих жінок, які отримали на концерт: 1,5 години грали. Це був щось !!! ?

р.

Трохи пізніше, хлопці проколюють по Червоній площі (навіть, як прогулянка, так ... прогулялися в багато турмолиля) з прапором Росії і з десятками супроводжуючих:

Де ви в 2004 році?

2006–2017 ООО «Нова пошта»

Все, що нам потрібна віра.

Група в решетарі в Берліні:

Що пісня від Love Lust Faith + Dreams ви хочете почути жити?

Я і мій ORBIS педанант у Берліні. Поцілунок і hug.

Дивитися в очі...

У новому випуску «МР-ПОРТР» Ярлик розповів про своє темне минуле, коли він і його брат потрапив на голку разом:

Коли я був підліток, я переїхав до Вашингтона. Я пішов до художнього коледжу, і що коли тріщина епідемія була ковтати Східного узбережжя. У вас були дні, коли ви сидите з групою інших людей і голкою пропускаються. Багато людей пішли. Щоб бути чесним, було два варіанти того, що я збираюся стати: першим був художник, другий був дилером ліків. Так само можна сказати про Шаннон. Але я зміг змінити, я пішов до коледжу. Я вгадаю, що я оточив себе з кількістю творчості, яку ми були оточені як діти, і це було дійсно моє спасіння.

Він був різним з братом. Підвищено застосування препарату. Він мав свої демони. Тексти пісень, а це означає: Він щасливий бути живим. Я не хотів, щоб продовжувати робити те, що я дійсно люблю - музику. А тепер, після того, як всі ми були, ми виконуємо цю мрію разом.

р.

Липень питання КОНТРЕЙБУТОРа:

Після концертів "30 СТМ" намагайтеся відпочивати на надувних ліжках, які завжди перевозяться з ними:

Ще одна фото вуха, надана вентилятором:

Ви слухаєте?

Виявляється, що в Америці ви можете говорити навіть в церкві.

Ме і Шеннон на вертольоті! :

Justina #fancygirl

Красиві і небезпечні дівчата зі списами.

Подається згідно з MTV. Дивитися!:

I + мій kung fu тренер Тим З.

twitter.com/JaredLeto