Річард Корман

Картини Мадонни взяли багато років тому Річардом Корманом не були опубліковані до березня 2011 року. Це унікальні фотографії від початку 80-х до тепер ніхто не бачив. Після того, як 1982 (рік до виходу її першого музичного альбому), то маловідомий дуже молодий Мадонна запросив фотографа Кормана, щоб пройти прогулянку з нею в Нью-Йорку і, звичайно, зніміть фотографії її. Рахард не міг згодувати більше, тому що місто вже почав розводити чутки про цю вітряну дівчину, яка увечері так пристрасно сян в клубах його «Всі». Я бачив ці котячі очі і я розумію. Є кілька людей, які мають таке сильне почуття впевненості, що прийшли з неї, Корман сказав в інтерв'ю.

Згідно з Річардом Корманом, що зустріч з молодою Мадонною зробило останнє враження на нього. Вона послужила мені еспресо, ударні бульбашки з ясен, які я ніколи не забув. Діти в цьому проекті sang і танцювали поруч з нею, всі з яких я записав. Я був зачарований грою. На сьогоднішній день в одній великій виставці, Мадонна – Трансформаційна виставка, або Мадонна: Трансформаційна виставка.

, м. Херсон

5899099 р.

км

Р