Мода Весто 2014: Christian Dior Resort 2014

Круїзна мода почала завоювати свою популярність у 1940-х роках ХХ століття, так як з яких причинно заможні сім'ї влітку повинні йти на морський круїз. З збільшенням популярності морських круїзів, було необхідність так званого круїзного одягу, який буде найкращим для такого морського подорожі.

Цього року Raf Simons представила свою нову колекцію Christian Dior Resort 2014 в м. Монако. Перш за все, шоу було заплановано провести у відкритому павільйоні, щоб дозволити літати гульки, щоб стати частиною круїзного шоу, але це було попереджено дощом. А ще атмосфера відпочинку і шика в всій своїй славі була присутня на подіумі.

доб.

Ще один яскравий мотив представленої колекції був королівськими гонками. Монако проводить престижні змагання Formula 1 травня. Для цього шоу DJ Michelle Gober створив звук від Depeche Mode пісні і звуки роялих двигунів, які найкраще символізують швидкість сучасного ритму життя.

, Україна

Спочатку я планував розпочати з традиційним одягом, який представлений в круїзних колекціях, але потім я хотів би зробити щось нове для життя і роботи з матеріалами, які незвичайні для мене. Я думав, що він був застарілим, занадто романтичним і крихким. Тексти пісень, а це означає: І раптом я думав, що це буде реальний виклик для мене, щоб спробувати зробити його сучасними, стильними і футуристичною.

р.

28550 р.

р.

Christian Dior Resort 2014 пропонує як аеродинаміку, так і асиметрію. Але можна помітити їх не тільки в формах і лініях, а також в яскравих і соковитих тонах: помаранчеві, жовті, червоні, сині і чорні, гармонійно поєднуються з пастельними рожевими, фіолетовими, персиковими, синіми і білими відтінками.
Від аксесуарів дизайнер зосередився на класичному взутті яскравих кольорів з металевим блиском і вставками. Сонцезахисні окуляри, Симони рекомендують, спортивні.
В цілому круїзна збірка відомого будинку призначена на контрастах, де строгі і лаконічні силуети підуть руку в руці з повітряними флоїдними тканинами, а прості лінії гармонійно співіснують з досить складним декором.

Р

Р

р.

Р

р.

р.

Гості шоу:
На честь Крістіана Діорського круїзного збору 2014 року прийшло Принц Альберт Монако з Принцесою Чарленом, Лів Тілером, Маріоном Котіллардом, Джессі Біель та іншими поціновувачами Рафа Симона. Дизайнер присвячував нову колекцію до Принцеси Чарлене, зателефонувавши їй «мuse», бо покаже цей показ.

Принц Альберт, Принцеса Чарлен і Раф Симони

509268 р.

Принцеса Чарлен і Принц Альберт

р.

Принц Альберт, Принцеса Чарлен і Раф Симона на святковому коктейлі

Лука Бресель

Р

р.

Люв Тайлер.

913640

Джессіка Biel

Ruth Wilson і jessica biel