романш ops

Мар Hudgens має багато нових покупок, які вона забуває, які джинси знімали і які вона забули.

романш ops

Meg Райан плавлений. І не від вагітності, яка тимчасова, але від Ботокса та інших втручань, які є постійними. Садиба. Незважаючи на те, що зовнішня молодь завжди хоче трохи закохувати і метод є таким же для всіх зірок.

романш ops

Дженніфер Лопец був неймовірно переміщений, коли вона була представлена Почесною ювілею на прогулянці слави цього тижня. Багато запрошували друзів і родичів помітили, що співак ледь затримував спини щастя, але примітивна папаразия приділила увагу не до цього, а до того, що Лопес був трохи ... потіний.

романш ops

Дженніфер Лопес з плямами невідомого походження на своїх штанахах. Заспокійливий білий дуже ризикований.

романш ops

На Hot 100 партія Максима Кіруса повинна бути ідеальною з вершини до кінчиків пальців, але вона не отримала завдяки "попередній макіяж художника". Людина, яка пофарбувала її дуже ревнощами її статусу як sexiest woman відповідно до Максима.

романш ops

Мілі Цитрус: Хороші методи? Захопити їх!

романш ops

Cara Delevingne і її великий, великий посмішка.

романш ops

“Як красиво я, як добре я,” Аманда Сейфріда думки на прем'єрі Лесі Різне. Це гарне скручування, вся увага на ній.

романш ops

Затишний графік зменшує час особистої гігієни. Селена Гомес з'явився на іспанській прем'єрі «Неговенний відпочинок» з неголені пахви. У Франції це вважається стандартом сексуальності, але в Іспанії я сумніваю це.

романш ops

Хтось невірний з прекрасними очима Зоя Дешанеля.
Крихітні бампи на століттях видно навіть через щільному макіяжі.

романш ops

Russell Brand здається дуже гаряча.

романш ops

22-річний лауреат Оскара Дженніфер Лоренс не може позбутися від дитячих звичок. В аеропорту Хітроу вона була побачена з ведмедем і великим великим великим великим великим великим в своєму роті.

романш ops р.

Katie Holmes: Сильний поцілунок або герпес?

романш ops

У полку знаменитостей з псоріазом прибули. Кім Кардашян, Кара Делевінгн і тепер Britney Spears оголосила про діагноз. З цієї недуги довго страждає поп принцеса, тому що, як ви знаєте, вона є вродженою і абсолютно невиліковною, а при бажанні Britney подряпини плями від часу, речі стають ще гіршими (особливо на лівій нозі).

89880 р.

Не усвідомлювали його або ні, але Давид Бекхем переніс вулицю на піддонах.

романш ops

Уві сні дівчини, Роберт Паттінсон, забути на кнопку його літа.

романш ops

Pete Doherty має однакову проблему.

романш ops

За багато років Марілін Мансон ніколи не навчився фарбувати губи. Я хочу, щоб я мав дзеркала, якщо я зробив макіяж самостійно.

романш ops р.

Ум, Зак Ефрон не знає, як працює скло? Ми можемо бачити все.

романш ops р.

Маленький отвір на сукні Eva Longoria:

романш ops

І маленька пляма на блузи Cameron Diaz:

романш ops