Російська ЛГБТ-спільнота знову загортає - сьогодні в Санкт-Петербурзі затримали пучок демонстраторів, учасників мітингу за права сексуальних меншин. Між прихильниками нетрадиційної любові та її опонентами на полі Санкт-Петербурга Марса практично стали нечіткими. Я думаю, що не буде хвилею, як кицька ріот не затриманий цей час, але буде вода лапси. З кожним роком проблема толерантності / непереносимості до геїв і лесбіянок стає більш гострою. Я не збираюся дати вам свою думку, я просто збираю вам погляд на найактивніших прихильників ЛГБТ-руху у Голлівуді та за її межами.
Брад Пітт. У 2009 році він пожертвував $100,000 для організації мітингів проти Амендменту 8. Він також регулярно бере участь у соціальних кампаніях для гендерної рівності.
Не має права не допустити когось від побудови свого особистого життя, навіть якщо їх погляди йдуть проти загальної думки. Кожна Американка має право на любов до тих пір, поки вона не турбує інших американців. Ми голосуємо за гендерну рівність.
Стівен Spielberg також кладе сотні тисяч у цьому поросятому банку.
Дискримінація не має місця в Конституції Каліфорнія.
Додаток Hathaway. Актриса завжди була толерантністю до геїв, адже її брат – гей.
Клінт Східуд. У 2011 році легендарний актор сказав в інтерв'ю з ГК про релігійні фігури, які повірили геї та лесбіянки:
Ці сором'язливі святі так неспроможні, що геї і лесбіянки хочуть отримати одружений. Чому пекл повинен запитати вас?
Драг Баррімор взяв участь у мітингу проти впровадження Амендменту 8. Зірка зауважила, що її формування у людини вплинуло на представників нетрадиційної спрямованості
Я був, хто я через багато моїх гей друзів.
Даниїл Радкліфф став одним із зіркових голів проекту «Зірки на підтримку проекту «Треворий проект» (кампанія для запобігання самогубства серед геологічних підлітків). Dan також з'явився на кришці геї журналу з трансгендерною леді J.
р.
Мілі Цитрус. У 2011 році співачка отримала татуювання рівності на пальці.
Шин Пенн. Актор не тільки блискучо відігравав гей в політиці Харвей Молоко в фільмі однойменної назви, але й взяв участь в багатьох кампаніях проти Амендменту 8.
Рожевий також дуже терпкий зір. Її вдарив єдину «Змінити скло» піднятує питання про права шлюбу.
Наталі Портман. Разом з чоловіком Benjamin Milpe, актриса поставила свої підписи під відкритим листом до Президента США Барака Обама з проханням переглянути конституційність змін 8