837
«Гame of Thrones» – один з найбільш промовлених про серію.
«Гame of Thrones» – один з найбільш дискусійних серіалів на телебаченні за останні роки. Тому не дивно, що екзотичні імена персонажів фільму згасають душі шанувальників. Деякі любителі саги «Сонце льоду і вогню» (ім'я книжкового серіалу, який пагонів «Гама престолів»), ім'я своїх дітей після улюблених героїв. Так, з початку цього року найбільша назва «швидкої» назви в Сполучених Штатах була назвою Аря – ім'я спадкоємця Старського дому в Мартинському сазі. Ця назва була надана дівчатам минулого року, але якщо в 2012 році вона була на 711-му місці за популярністю (відбувається публікація, яка щорічно відстежує популярність імен серед новонароджених), то в 2013 році вона виросла до 413-го.
Аря Старк виступала актриса Майсе Вільямс
Ще одна назва, яка прийшла до людей з руки Джорджа Мартіна, була Халісі. Це одна з імен, що належать героїні Емілія Кларка, Дайнери Танаріена. Перекладений з Дотракі ( Мова, що подається Мартіном в піснях льоду і вогню), це слово означає "королеву". Сонце повідомляє, що 146 дівчаток назвали ім'ям в 2013 році.
756187
Халісі Дайнери
Я побажаю Кім і Кані були прихильниками гри престолів – є досить імена.
Аря Старк виступала актриса Майсе Вільямс
Ще одна назва, яка прийшла до людей з руки Джорджа Мартіна, була Халісі. Це одна з імен, що належать героїні Емілія Кларка, Дайнери Танаріена. Перекладений з Дотракі ( Мова, що подається Мартіном в піснях льоду і вогню), це слово означає "королеву". Сонце повідомляє, що 146 дівчаток назвали ім'ям в 2013 році.
756187
Халісі Дайнери
Я побажаю Кім і Кані були прихильниками гри престолів – є досить імена.