Цитати Gina Lollobrigida

Сьогодні, 4 липня, одна з найкрасивіших акторів в історії кіно виходить 86 років. Ґіна Лоллобригіда почала свою творчу кар’єру як вуличного художника, одночасно навчаючи в театральній школі, а також виступаючи в епізодичних ролях. Світова популярність у 1952 році приніс її легендарний фільм «Фанфан Тюльпан», де її партнер був великим Герардом Філіппом. Все своє життя, знаменита актриса була однією з стандартів краси і стилю, і, звичайно, італійської жіночності. Широко відома «великова війна» між нею і Софією Лорен за звання sexiest актриса в Італії в 50-60 років 20 століття. По-перше, спекотні, веселі, талановиті та неймовірно красиві дівчата з народу. Гіна захопила мільйони чоловіків. Вона була одружена двічі. У 1949 р. одружився з лікарем Югослава Молоко Скорика, який розлучився в 1971 р. У віці 79 років акторка оголосила про свою другу взаємодію. Вона була обрана 45-річною ікрою Ригу, вдалим архітектором з Іспанії. У відповідь на очікувані ін'єкції від журналістів Гіна тільки відповів: Якщо ви не можете зрозуміти, як молодий чоловік може бути з вами, то ви не розумієте нічого про любов. Цей і кілька більш висловлювань знаменитої італійської краси і актриса вступив в андалі найвідоміших зіркових цитат.

Я не змагаюся з безшумністю (у відповідь на питання журналістів про їх суперництво з Софіїм Лорен)

Знайти взуття в магазині просто на нозі, приймати їх відразу; після пошуку стрибка просто для фігури, відразу ж візьміть джемпер на номер меншим.

Жінки є сім років молодше, ніж її друзі стверджують і п'ять років старше, ніж чоловіки дарують їй.

Що, якщо я білявка зараз? У мене є брюнетка темперамент.

Любов - найкращий макіяж.

Жінки частіше, ніж чоловіки.

Жінка повинна нагадувати квітка - ароматний і чарівний.

Я вивчав живопис і скульптуру і стала акторкою.

Тарзан, син Тарзан, бабуся Тарзана – так ви можете витягти трос стільки, скільки ви хочете.

Людина виростає старий, коли він нічого не має. Я завжди на роботі: Я фотографію, ліпити музику, слухати спів моїх птахів – це, мабуть, секрет вічної молоді.