Фото Ніни Добрев

Таїланд. Цей мавп є реальний вампір і він укус мене! Акуратно, вона хоче натякнути про неймовірну зйомку п'ятого сезону The Vampire Diaries.

Ніна дуже доброзичлива з письменником Дарвіном Вільямсоном, 48:

Кевін, я люблю тебе, я прошу тебе, я думаю про тебе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Фото Ніни Добрев

Ніна на множині її нового фільму Let's Be Cops:

Зйомка вже сьогодні. Деякі з задньої спини-повідомлень. Безплатно.

Фото Ніни Добрев р.

Перший день зйомок James D'Arcy. На останній постріл ми грали :P #let's be cops P.S: Nick, це фото для вас!

Сад. Це було так багато задоволення... Я не хочу, щоб він був. Я прошу тебе! До речі, зйомки все ще йде, але у мене є все.

Фото Ніни Добрев

Фото Ніни Добрев

Немовля!!! Забава на сонці з квадратом; Алекс і Аш.

Божевільний!

Фото Ніни Добрев

#натуральні Ось так спокійно.

Фото Ніни Добрев р.

Насолоджуйтеся все. Замочування сонця та вивчення цінності життя. #азиатски масаж#еякулация

Фото Ніни Добрев

Алоха!

Фото Ніни Добрев

Я поцікав його, але він ще не князь. Але Я ще люблю його, як він є.

Фото Ніни Добрев

Останній четвер... Не найгірший варіант. Компанія нічого не була,

Фото Ніни Добрев

Зайдіть, тепер ми просто починаємо фокусуватися! Час виходу камер далеко. Ми будемо жити в даний момент! Наступна зупинка в аеропорту...

Давайте пити в наш останній день... Ми зв'яжемось до будинку найближчим часом.

Фото Ніни Добрев

Немає нічого кращого, ніж свіжого кокоса для підтримки необхідної кількості води в організмі. В іншому випадку ви можете піти божевільно.

Припинити піти трохи... Але ви повинні стрибати в стилі.

Поїздка на човнику на невеликий віддалений острів.

Минулого дня сонця і льодяників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

"Не запитати чи розповісти". Це те, що це мистецтво намагається передати нам. Українська

248757

Групова фото після вечері:

Фото Ніни Добрев

Я прийшов через мій друг Будда під час сходження. Як кажуть... Намасте, укуси? Ні, ні. Намасте сходження!

Фото Ніни Добрев

Nina Dobrev Twitter: twitter.com/ninadobrev