2238
Фото Ніни Добрев
Таїланд. Цей мавп є реальний вампір і він укус мене! Акуратно, вона хоче натякнути про неймовірну зйомку п'ятого сезону The Vampire Diaries.
Ніна дуже доброзичлива з письменником Дарвіном Вільямсоном, 48:
Кевін, я люблю тебе, я прошу тебе, я думаю про тебе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ніна на множині її нового фільму Let's Be Cops:
Зйомка вже сьогодні. Деякі з задньої спини-повідомлень. Безплатно.
р.
Перший день зйомок James D'Arcy. На останній постріл ми грали :P #let's be cops P.S: Nick, це фото для вас!
Сад. Це було так багато задоволення... Я не хочу, щоб він був. Я прошу тебе! До речі, зйомки все ще йде, але у мене є все.
Немовля!!! Забава на сонці з квадратом; Алекс і Аш.
Божевільний!
#натуральні Ось так спокійно.
р.
Насолоджуйтеся все. Замочування сонця та вивчення цінності життя. #азиатски масаж#еякулация
Алоха!
Я поцікав його, але він ще не князь. Але Я ще люблю його, як він є.
Останній четвер... Не найгірший варіант. Компанія нічого не була,
Зайдіть, тепер ми просто починаємо фокусуватися! Час виходу камер далеко. Ми будемо жити в даний момент! Наступна зупинка в аеропорту...
Давайте пити в наш останній день... Ми зв'яжемось до будинку найближчим часом.
Немає нічого кращого, ніж свіжого кокоса для підтримки необхідної кількості води в організмі. В іншому випадку ви можете піти божевільно.
Припинити піти трохи... Але ви повинні стрибати в стилі.
Поїздка на човнику на невеликий віддалений острів.
Минулого дня сонця і льодяників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
"Не запитати чи розповісти". Це те, що це мистецтво намагається передати нам. Українська
248757
Групова фото після вечері:
Я прийшов через мій друг Будда під час сходження. Як кажуть... Намасте, укуси? Ні, ні. Намасте сходження!
Nina Dobrev Twitter: twitter.com/ninadobrev
Ніна дуже доброзичлива з письменником Дарвіном Вільямсоном, 48:
Кевін, я люблю тебе, я прошу тебе, я думаю про тебе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ніна на множині її нового фільму Let's Be Cops:
Зйомка вже сьогодні. Деякі з задньої спини-повідомлень. Безплатно.
р.
Перший день зйомок James D'Arcy. На останній постріл ми грали :P #let's be cops P.S: Nick, це фото для вас!
Сад. Це було так багато задоволення... Я не хочу, щоб він був. Я прошу тебе! До речі, зйомки все ще йде, але у мене є все.
Немовля!!! Забава на сонці з квадратом; Алекс і Аш.
Божевільний!
#натуральні Ось так спокійно.
р.
Насолоджуйтеся все. Замочування сонця та вивчення цінності життя. #азиатски масаж#еякулация
Алоха!
Я поцікав його, але він ще не князь. Але Я ще люблю його, як він є.
Останній четвер... Не найгірший варіант. Компанія нічого не була,
Зайдіть, тепер ми просто починаємо фокусуватися! Час виходу камер далеко. Ми будемо жити в даний момент! Наступна зупинка в аеропорту...
Давайте пити в наш останній день... Ми зв'яжемось до будинку найближчим часом.
Немає нічого кращого, ніж свіжого кокоса для підтримки необхідної кількості води в організмі. В іншому випадку ви можете піти божевільно.
Припинити піти трохи... Але ви повинні стрибати в стилі.
Поїздка на човнику на невеликий віддалений острів.
Минулого дня сонця і льодяників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
"Не запитати чи розповісти". Це те, що це мистецтво намагається передати нам. Українська
248757
Групова фото після вечері:
Я прийшов через мій друг Будда під час сходження. Як кажуть... Намасте, укуси? Ні, ні. Намасте сходження!
Nina Dobrev Twitter: twitter.com/ninadobrev