Жінки в шоу-бізнесу

р.

Сьогодні, 14 липня, Фергі подав юридичні документи з відповідними органами, щоб відобразити в обох кроках і реальному житті її цивільний статус - просто кажучи, вона вирішила взяти її прізвище, яке тільки 1 в 10 знаменитостей зазвичай роблять після шлюбу. Тепер соліст Black Eyed Peas виступить під назвою Fergie Duhamel, коли він повертається на концертну діяльність (щодо оголошення про вагітність Stacey Fergusson – так ще офіційно називається співачкою – вирішив взяти перерви).
Ми пропонуємо Вам ознайомитися з найбільш відомими артистами, які в один раз офіційно перейшли на прізвища чоловіка (який згодом не завадить їх після розлучення, щоб повернутись на ім'я покоївки).

Джессіка Біель довго чекав пропозиції від Justin Timberlake, і коли вони нарешті одружилися, вона швидко наноситься на зміну назви. Так тепер вона просить всіх, щоб викликати її виключно Jessica Timberlake.

Тина Тернер. Незважаючи на те, що її зараз знезаражений чоловік Іке Тернер був ірдем, але після розлучення з ним співак вирішив залишити своє ім'я, тому що вона здавалося їй більш синором, ніж її ім'я покоївки – Bullock.

Р

Вікторія Бекхем. Непристойна дружина повинна мати останню назву чоловіка - Vicki дійсно вирішив після марріуючого Девіда Бекхема 14 років тому і до сих пір, як ви можете побачити, не пошкодити. Назва покоївки соціаліту - Адамс

Jada Pinkett Smith вирішив зберегти своє ім'я покоївки - Pinkett, і повагу Will Smith, приймаючи свою прізвище

Робін Райт-Пенн все одно правово неохоче позбавляється від другого прізвища, що посіла після маринування Шен Пенн. Він був з подвійним прізвищем, що вона отримала популярність, тому навряд чи вона ніколи не позбавить від неї.

р.

Лілі Аллен, який розмістив свою назву під її покоївкою, офіційно змінив її назву на Lily Rose Cooper після шлюбу. Концертні плакати тепер повинні писати: "Lily Rose Cooper (Lily Allen)

Багато хто вірить, що Мур є покоївним ім'ям без віці Demi, але це не вірно. Її покоївка назва - Harmon, і її синорус і concise Moore пішли до неї з першого чоловіка - рокер Freddie Moore.

Єва Лонгорія, яка зараз занурилася в новий роман, після марихуючого Tony Parker, посіла подвійну прізвищу і з'ясно наполягає на те, що називається Eva Longoria-Parker в усіх світських виданнях. Після розлучення вона швидко повернулася до її покоївки.

Courtney Cox зробив той же. Тих, хто дивився серіал «Друзі», пам'ятайте, що з певного сезону в кредитах CoCo був представлений в якості Courtney Cox-Arquette.

Якщо Сальма Хайек вирішує взяти кредит з банку в цій назві, то вона не буде надана - адже в усіх документах вона вказана як Mrs. Pinault, дружина мільярдера Francois Henri-Pinault.