1622
Фото Каррі Вашингтон
Як ми любимо наші сукні! За кадром CFDA = розгладжування кожної складки сукні від Jason Wu.
Побачити це! Я запросив оголосити Лос-Анджелес Доджерс! Я точно люблю цей день! #гладіатори
ABS 'scandal' займає стадіон Dodgers !!!
«Скандал» – серія, в якій Каррі, позбавлена великих ролей в кіно, нарешті отримала частину «першої скрипки». Серія в США отримала серра і поновила її на третій сезон (можна дивитися на Fox Life HD).
#entertainmentweekly: "З любов'ю" На столах!
Керрі для журналів Смаглява:
Актриса і її стиліст, артист макіяжу і перукарня:
Моя сестра в стилі #spiritawards
За кадром #SpiritAwards:
Ліза Едельштейн на комплекті. Ми не робимо зйомки іншого епізоду, але нам доведеться працювати всю ніч. Довгий день. Великий день.
За кадром #SAGawards
, доб. 880
"Django Unchained": Каррі та Jamie Foxx на кришку "Конфіденційно"
Все, що потрібно для волосся і обличчя. Takisha і jenna є aces з їх бізнесу.
р.
Для фотосесії Вашингтон сам придбав срібло персоналізований кулон:
Типова неділя.
Carrey і її нестарі друзі на Esquire, пан Портер і Джиммі Чоо вечірка в Лондоні:
р.
Чудова ніч на кінофестивалі Sundance. Я отримав честь зустрітися з Октавою Спенсером і презентував Фруктову станцію.
З Emmy Rossum і Elizabeth Moss в #varietystudio XOXO
3250Р. 3700Р.
Керрі та Мікелен Обама взяли участь у загальноосвітній школі Savoy. З школи є малозабезпеченими, актриса, яка активно займається благодійністю і підтримує програми поточного президента США, взяла її під патронатом. Так зробив Sarah Jessica Parker і Forest Whitcar.
Ці два люди красиві як всередині, так і зовні. Це те, що я виглядав добре сьогодні.
,990 Р
Дякуємо всім дівчатам. Вони давали мені фантастично драматичне зображення.
Гладкий прогулянок на м'ячі. Ми сказали, що нам подобається три сестри. #I #alishiakiz #lala
Керрі Вашингтон на Twitter: twitter.com/kerrywashington
Побачити це! Я запросив оголосити Лос-Анджелес Доджерс! Я точно люблю цей день! #гладіатори
ABS 'scandal' займає стадіон Dodgers !!!
«Скандал» – серія, в якій Каррі, позбавлена великих ролей в кіно, нарешті отримала частину «першої скрипки». Серія в США отримала серра і поновила її на третій сезон (можна дивитися на Fox Life HD).
#entertainmentweekly: "З любов'ю" На столах!
Керрі для журналів Смаглява:
Актриса і її стиліст, артист макіяжу і перукарня:
Моя сестра в стилі #spiritawards
За кадром #SpiritAwards:
Ліза Едельштейн на комплекті. Ми не робимо зйомки іншого епізоду, але нам доведеться працювати всю ніч. Довгий день. Великий день.
За кадром #SAGawards
, доб. 880
"Django Unchained": Каррі та Jamie Foxx на кришку "Конфіденційно"
Все, що потрібно для волосся і обличчя. Takisha і jenna є aces з їх бізнесу.
р.
Для фотосесії Вашингтон сам придбав срібло персоналізований кулон:
Типова неділя.
Carrey і її нестарі друзі на Esquire, пан Портер і Джиммі Чоо вечірка в Лондоні:
р.
Чудова ніч на кінофестивалі Sundance. Я отримав честь зустрітися з Октавою Спенсером і презентував Фруктову станцію.
З Emmy Rossum і Elizabeth Moss в #varietystudio XOXO
3250Р. 3700Р.
Керрі та Мікелен Обама взяли участь у загальноосвітній школі Savoy. З школи є малозабезпеченими, актриса, яка активно займається благодійністю і підтримує програми поточного президента США, взяла її під патронатом. Так зробив Sarah Jessica Parker і Forest Whitcar.
Ці два люди красиві як всередині, так і зовні. Це те, що я виглядав добре сьогодні.
,990 Р
Дякуємо всім дівчатам. Вони давали мені фантастично драматичне зображення.
Гладкий прогулянок на м'ячі. Ми сказали, що нам подобається три сестри. #I #alishiakiz #lala
Керрі Вашингтон на Twitter: twitter.com/kerrywashington