Фото Каррі Вашингтон

Як ми любимо наші сукні! За кадром CFDA = розгладжування кожної складки сукні від Jason Wu.

Побачити це! Я запросив оголосити Лос-Анджелес Доджерс! Я точно люблю цей день! #гладіатори

ABS 'scandal' займає стадіон Dodgers !!!

«Скандал» – серія, в якій Каррі, позбавлена великих ролей в кіно, нарешті отримала частину «першої скрипки». Серія в США отримала серра і поновила її на третій сезон (можна дивитися на Fox Life HD).

#entertainmentweekly: "З любов'ю" На столах!

Керрі для журналів Смаглява:

Актриса і її стиліст, артист макіяжу і перукарня:

Моя сестра в стилі #spiritawards

За кадром #SpiritAwards:

Ліза Едельштейн на комплекті. Ми не робимо зйомки іншого епізоду, але нам доведеться працювати всю ніч. Довгий день. Великий день.

За кадром #SAGawards

, доб. 880

"Django Unchained": Каррі та Jamie Foxx на кришку "Конфіденційно"

Все, що потрібно для волосся і обличчя. Takisha і jenna є aces з їх бізнесу.

р.

Для фотосесії Вашингтон сам придбав срібло персоналізований кулон:

Типова неділя.

Carrey і її нестарі друзі на Esquire, пан Портер і Джиммі Чоо вечірка в Лондоні:

р.

Чудова ніч на кінофестивалі Sundance. Я отримав честь зустрітися з Октавою Спенсером і презентував Фруктову станцію.

З Emmy Rossum і Elizabeth Moss в #varietystudio XOXO

3250Р. 3700Р.

Керрі та Мікелен Обама взяли участь у загальноосвітній школі Savoy. З школи є малозабезпеченими, актриса, яка активно займається благодійністю і підтримує програми поточного президента США, взяла її під патронатом. Так зробив Sarah Jessica Parker і Forest Whitcar.

Ці два люди красиві як всередині, так і зовні. Це те, що я виглядав добре сьогодні.

,990 Р

Дякуємо всім дівчатам. Вони давали мені фантастично драматичне зображення.

Гладкий прогулянок на м'ячі. Ми сказали, що нам подобається три сестри. #I #alishiakiz #lala

Керрі Вашингтон на Twitter: twitter.com/kerrywashington