Chase Crawford.

Сьогодні, 18 липня, синьо-яскравий чоловічий та «золотий хлопчик» від відомого «Дівчинка-Госіпа» Chase Crawford перетворює 28 років. Своєю зіркою запалюється на телебаченні негайно і дуже яскраво, а також всі основні персонажі популярної молодіжної серії, які ручили кожному з них «гарячі поїздки» на великий екран, червоні килими і сторінки відомих таблиць. Звісно, кожен знає практично все про Nate Archibald надовго, але можна сказати про себе Chase? На день народження ми представляємо найцікавіші факти про юний і дуже чарівний актор.

1,1 км Chase був народився в Техасі.

до 1 2 3 4 5+

2,2 км Я перший поцілунав, коли я був 10.

3. У Закінчив християнську академію.

4. У У школі він любив грати в футбол і гольф.

5. Умань Як у дитини мріяв стати лікарем.

6. Жнівень Але відмовилася від цієї ідеї та після закінчення вступу до університету Каліфорнія Пепердин у відділенні тележурналістики. Його основними предметами були реклама, бізнес і комунікації.

7. Про нас Під час його досліджень Chase працював моделлю.

8. У Це було шкільні тести для кар'єрного керівництва, які запропонували Chase виконати на сцені. Свою маму порадували те ж саме.

9. Навігація У 2006 році відбувся дебют на великому екрані, а в наступному році запросила на зйомки «Дівчатої дівчини».

10. Покер обличчя.

11. У 2009 році він був названий найгарячим літописом журналу «Людина».

12. Четвертий рік поспіль (2008 – 2011 рр.), він отримав премію «Вибір за кадром» у номінації «Фаворитна драма актора».

, Україна

13.00 р. У 2008 році він відзначає заміський співак Каррі Підуд: Я не був готовий до цієї божевільності. Я просто не мав ідеї, що це буде нудно.

14. У 2009 році він мав вафель з Ашлі Гріном.

15.00 р. Молодий актор був зарахований романами з колегами «Gosip Girl» Leighton Meester і Taylor Momsen, модель Elizabeth Minett, актрисаs Emma Roberts, а також спортивний коментар Erin Andrews, який 8 років старше Chase.