1629
Фото Heidi Klum
Темні відтінки... Я люблю їх іноді.
У 12-му сезоні Runway! Сьогодні ми ведемо мовлення з нашим гість, Kate Bosworth. Дивись нас в 21:00 місцевим часом.
Я відчуваю величезну швидкість сили і енергії. Я радий, що Project Runway був номінований на премію Emmy. Приходьте до команди!
9156616
За кілька тижнів в Європі стартує продаж синього аромату Shine Blue. Цей запах приносить спогади про приємні хвилини, проведені на тропічному пляжі. Захопити і купити його, або інші ви будете.
Посмішка!
У рекламній кампанії Astor Cosmetics я пропонувала роль дівчини Bond. Смішні і цікаві одночасно!
Прохідний прийом: Гейді перед торговою маркою «Project Runway».
Ми готові до 12 сезонів проекту.
Гейді в Музеї сучасного мистецтва ММА:
Я взяв дітей до Broadway виробництва Spider-Man ... але як ви можете побачити, я був найбільш зацікавлений в ньому.
Гейді та Тім Гунн на набір реклами «Рідоу»: вони постраждали і думали, що щось, але це буде зроблено.
Я намагаюся на майстер-класі волосся.
Тим, скажеш мене, чия еякулят
Митець макіяжу Лінда готує мене до найближчого проекту Runway.
Р
Багама Мама.
Багамські косички.
Кімната з видом на океан ...
Шановні друзі!
Дякую за ще один прекрасний день в рай.
Ой!
Я люблю свої нові піски Барк.
34223616
Я не можу вирішити, що мені подобається більше - коси або локони #голова після свята
Твіттер Heidi Klum: twitter.com/heidiklum
У 12-му сезоні Runway! Сьогодні ми ведемо мовлення з нашим гість, Kate Bosworth. Дивись нас в 21:00 місцевим часом.
Я відчуваю величезну швидкість сили і енергії. Я радий, що Project Runway був номінований на премію Emmy. Приходьте до команди!
9156616
За кілька тижнів в Європі стартує продаж синього аромату Shine Blue. Цей запах приносить спогади про приємні хвилини, проведені на тропічному пляжі. Захопити і купити його, або інші ви будете.
Посмішка!
У рекламній кампанії Astor Cosmetics я пропонувала роль дівчини Bond. Смішні і цікаві одночасно!
Прохідний прийом: Гейді перед торговою маркою «Project Runway».
Ми готові до 12 сезонів проекту.
Гейді в Музеї сучасного мистецтва ММА:
Я взяв дітей до Broadway виробництва Spider-Man ... але як ви можете побачити, я був найбільш зацікавлений в ньому.
Гейді та Тім Гунн на набір реклами «Рідоу»: вони постраждали і думали, що щось, але це буде зроблено.
Я намагаюся на майстер-класі волосся.
Тим, скажеш мене, чия еякулят
Митець макіяжу Лінда готує мене до найближчого проекту Runway.
Р
Багама Мама.
Багамські косички.
Кімната з видом на океан ...
Шановні друзі!
Дякую за ще один прекрасний день в рай.
Ой!
Я люблю свої нові піски Барк.
34223616
Я не можу вирішити, що мені подобається більше - коси або локони #голова після свята
Твіттер Heidi Klum: twitter.com/heidiklum