Топ 6 зірки мами

Учора, папаразия змогла фотографувати докази, що Шакіра була боїться, що після пологів вона не зможе повернутися до її колишніх статевих форм. 36-річна запальна співачка і її коханця Gerard Piquet обидва відпочивали на Гавайському пляжі, де Shakira влаштувала міні-роздягання купальників: спочатку вона була в яскраво-рожевому верхі, підкреслюючи її тан, чорний дно і напівпрозора лойнатна кришка, а потім змінила їх на чорному міні-бікіні, який максимально дивно підкреслити її відмінно плоским шлунком.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Безсумнівно, такий приклад надихне багато вагітних і народжених жінок, і ми пам'ятаємо інші старі мами з ще більш яскравими результатами повернення у форму після пологів.

1,1 км Гейді Клюм.

Цей неймовірний німецький є найвідомішим рекордом для відновлення відмінної форми. Ні один знає краще, ніж Гейді, як повернутися в форму після пологів – вона зробила цей подвиг стільки, скільки разів. У кожній вагітності Heidi отримав до 20 кг, а після кожного народження, в тому числі четвертий, 3-5 тижнів пізніше з'явіли на котируваннях секрету Вікторії у всіх її брилліансах і пишності її фігури.

З віком стає важче відновити фігуру. На 36 років після народження моєї четвертої дитини мені довелося намагатися важко. Але я впевнений, наскільки важко для вас – повернути вагу прямо, інакше додаткові фунти залишаються з вами назавжди.
Р

Секрет супермодель полягає в тому, щоб навчатися двічі на день з персональним тренером і строгим графіком харчування, який також був розроблений тренером, який назвав «Улімувати новий Йоркський план тіла». На додаток, Heidi взяв щотижневу фото себе голий, щоб отримати більш детальну інформацію про результати кожного тижня.

2. Ума Турман.

Quentin Tarantino написав свій сценарій для культової плівки спеціально для Uma Thurman. Не хочу бачити будь-яку іншу акторську роль. Тому він відкладав зйомки на рік, що в сучасних реаліях виглядає як справжня жертва. Але Ума повернула його з справжньою подякою у вигляді неймовірної повернення її красивої форми, а після народження вона отримала одинадцять кілограмів.

Але лише місяць і половина після народження сина, актриса з'явилася на множині фільму «Кіль Білл» у всіх його колишньому вбивстві. Тонкий, витончений і сексуальний.

Ума, без спарингу себе, вивчаючи з дев'яти ранку до п'яти вдень. Вона дізналася, як використовувати меч, зробив йогу, опанував фу. Для неї вони обрали дієту на основі філософії Zen Buddhism, в якому їжа є тільки спосіб життя, а не одне з джерел задоволення. Актриса заборонена їсти гіркий, солоний, пряний, жирний, смажений. До раціону входять тільки рис, риба та м'ясо, квасоля, свіжі та варені овочі та зелений чай.

3. У Алесандра Амбросіо.

Ще один ангел. Секрет Вікторія також перемішувала ідею улюбленої роботи. А повернення до подіума не тільки тріумфує, але і гниль. І хоча вона отримала лише 10 кілограмів, на відміну від того, що Heidi Klum, вона приймала багато роботи і змусить повернути колишнього сексуального відомого фігури. Крім того, сама Алесандра не дуже любить тренажерний зал і вправу, але...

631967

Але через три місяці після народження дочки Вікторія Секрет може похвалитися приголомшливим тілом в наступному шоу відомого дамського бренду: Під час вагітності мій організм придбав сексуальні вигини, які я дуже сподобалося. Тепер я отримав свою форму назад, я буду визнати, що трохи об'єму не зашкодить.

Після того, як модель поділилася секретами: всі три місяці працювала щодня під керівництвом тренера Ліндро Карвалого: Я зробив вправи для міцності, взяв уроки капеїра і шамба. Це весело, але це займає багато енергії і енергії.

4. У Gisele Bundchen.

Найоптимальніший супермодель у світі ще раз підтвердив свою роботу і фантастичне визначення, відновлює суперфігуру в найкоротші терміни. До речі, на відміну від багатьох, Giselle під час вагітності не дозволяла себе розслабитися занадто багато і опускати її змії, які характерні для всіх вагітних. Навпаки бразильські красуні продовжували активно підтримувати свою форму і строго контролювати її раціон. Я думаю, що найбільша помилка багато жінок роблять це те, що під час вагітності вони перетворюють своє тіло в сміття. Я був дуже обережним, що я ate і отримав менше 15 фунтів.

Ось чому відмінні результати не довгалися: До останнього дня я пішов на фу. Я йога тричі на тиждень. І Giselle отримав те, що вона заслуговує - ніколи раніше не виглядала так неймовірно сексуально, як в рекламній кампанії Каледонії, через два місяці після пологів.

36568.

5. Умань Ніколь Кідман.

Не тільки це перше народження актора, яка вже 43 років, тому вона також встигла повернутися до оригінальної тонкої фігури всього місяця. Але вона також відновлюється трохи більше 10 кілограмів.

Але Австралійка зірка потрапила в форму дуже швидко, ніж дивився навіть ubiquitous paparazzi. На місяць після пологів неділі троянди молода мама виглядала ще краще, ніж перед вагітністю і з задоволенням дозволили себе носити красиві фітингові наряди.

р.

Нікол називає її секретними заняттями йога, які вона не дала аж до самого народження, а також стимулом до участі в музичному «Ніні», для якого вона почала готуватися відразу після народження дочки. Актриса танцювала на кілька годин на добу. У зв'язку з цим хореограф Павло Божаєв навіть перейшов на акторку в будинку, щоб ніколь не відволікав від походів до студії і назад. Я дуже тонкий, але я не можу уявити життя без спорту.