20 липня!26 Taylor Momsen святкує свою ювілей: charmer Cinda Lou від The Grinch-Christmas Thief, Jenny Humphrey від Gosip Girl і гаряча річ від рок-групи The Гарненька Reckless. У музичній сфері блондинка з товсто недійсними чорними очима в її 20-х роках досягла багато: її група подорожувала навпіл світу з концертами, другий повноцінний альбом і кілька саундтреків для відомих фільмів. Вона часто псується для її зовнішнього вигляду, неприєднання віку, але одна справа чітка - талант цього молодого рокера не займає. Отже, кращі хіти, створені Taylor Momsen.
Зробити мене Wanna Die (2010) Гарненька Reckless Один з перших альбомів гурту Light Me Up був успіхом, розмішуючи світ. 17-річна дівчина співає і роздягається в кліпі на гітарні рифи неогранного, що може бути ще більш пряний?
Зомбі (2010) Відео для цієї пісні ніколи не був знятий, але це не завадило шанувальникам гурту запам’ятовувати слова пісні та співати разом з усіма їх можливою на концертах.
Тільки Tonight (2010) є третім з першого альбому гурту, щоб отримати музичний відео. Сюжет кліпу повністю не пов'язаний з змістом пісні: в кадрі є ряд непристойних подій, які змінюють загальний план групи, в той час як співачка говорить про її зв'язок з наркоманом, який не може впоратися з його обсесією на власній.
У кліпі Момсен, змінюючи звичайні панчохи і поєднуючи до довгих гончарних суконь, перефарбовує троянди в червоному і прогулянку по пустельних замках.
Ти (2010) Лірична балада про втрачену невиправдану любов. Акустична гітара, відсутність важкої, «рокі» частини роблять доріжки легко, але не менше сумного. Не існує «розігріву» – ні в музиці, ні в вокалі, адже історія розповіла про почуття без взаємності не має щасливого результату.
Моя медицина (2010) І знову, класична грязь і легка вага, відповідність відео. Партії, незламні веселощі, і хороша музика. Я не знаю, що я.
Вбити мене (2012) Один, випущений восени 2012 року, був використаний як саундтрекер у фінальному епізоді серії Gossip Girl, де Тейлор сам зірвав. Не дивлячись на комерційний успіх пісні, співачка сказала, що список треків нового альбому “Kill me” не буде включено.
Паління (2013) Під час «Hell понеділок» було презентовано чергові онлайн-конференції з прихильниками на Twitter на честь підтримки альбому, яку Момсен та компанія обіцяє представити наприкінці літа 2013 року. Найсвіжіші героїзують новий мозковий зв’язок з фразою «більше скеля», але, ймовірно, «Бурн» слід віднести до винятків – природа аудіо доріжки гладка, мелодійна і тільки кінець музики, як полум'я, вибухає енергійною вокальною частиною.
Тавро зростає своєю музикою і не збирається зупинитися.