Коко Шанель

- Шукайте жінку в сукні. Якщо немає жінки, немає сукні.

- Справжня жінка може зробити три речі з нічого: салат, скандал, і капелюх.

- Сент-Лонт має дивовижний смак. Чим більше він імітує мене, тим краще смак він відкриває.

- Вибираючи аксесуари, вийміть те, що ви носите останні.

до Щоб бути незамінним, потрібно змінити весь час.

до Ми повинні бути любими чоловіками, і любити чоловіків.

до Не туруйте чоловіка з гаманцем для зміни.

- Мода не мода, якщо вона зношена на вулиці.

- Жінки, як правило, обирають свою ніч більш ретельно, ніж їх чоловік.

- Я зробив одяг для жінок по всьому світу, і тепер вони хочуть йти голий.

- Руки - візитна картка дівчини; її шия - її паспорт. Паста – паспорт.coco Chanel котирування

- Старвінський закохався в любові з Гаврилем, але вона, алас, не поділилася своїми почуттями в будь-який спосіб.
- Адже ви одружені, Ігор, об’єднав, коли композитор зізнався свою любов до неї. Чи можна ви уявити, що станеться ваша дружина Катерина? Він відповів російською мовою, вона знає тебе. Хто інший, але це може я вірити такий великий секрет?

до Якщо жінка обманює, не варто шукати розумні причини: це не так, але в почуттях.

до Якщо ви вражені красою жінки, але не можете пам'ятати, що вона зносила, то вона відмінно одягалася.

Жінки, які не носять косметичних засобів, мають дуже високу думку себе.

- Я не хочу, що ви думаєте про мене. Я не думаю, що ви взагалі.

до Якщо ви народилися без крильця, не перешкоджайте їх зростанні.

до Жінки кажуть, що жіноча сукня для жінок, які надихають духом змагань. Це правда. Але якщо не було більше чоловіків у світі, вони зупинилися підгодівлі.

- Жінка турбується про майбутнє, поки вона не одружилась. Чоловік не хвилюється про майбутнє, поки він одружився.

- Друзі, є тільки вороги!

- в краплі аромату парфуму ... в пляшковому поході

- Жінка, одягнена в світло, важко покласти в поганий настрій.

до Все в руках, щоб не ставити їх!

до У житті чоловіка є тільки одна жінка. Решта є її тіні.

до Чим гірше дівчина, тим краще вона повинна виглядати.

- Люди з хорошим смаком носити ювелірні вироби. Все інше має носити золото.

- Жінки не мають друзів. Вони любили або вони не хочуть!

- Догляд за собою повинна починатися з серця, інакше косметика не допоможе.

Чоловік здатний дійти до коханого.

до Старші жінки, коротше спідниці і вище підбори.

до Ви можете використовувати для невагомого зовнішнього вигляду, але до недбалості – ніколи.

до Не можна не похилого віку, є мережива.

Я не люблю довгі куртки - коли я розмовляю чоловіка, я не бачу, як він лікує мене.

Невидимий, але незабутній, неперевершений модний аксесуар. Він оголошує зовнішній вигляд жінки і продовжує нагадувати її, коли вона залишається.

до На двадцять ви маєте обличчя, що природа дав вам. На тридцять, у вас є особа, яка сформувалася ваше життя. І п'ятдесят у вас є особа ви заслуговуєте.

- У мене є тільки одна незадоволена вічність: смерть.

- Успіх часто досягається тими, хто не знає про неминучість поразки.

до Що, насправді, є поганою фігурою? Це фігура лякається від голови до пальця. Цей страх поведінки пов'язаний з тим, що жінка не дала свого тіла, що вона повинна була. Дівчинка, яка не вдається робити її домашнє завдання, дає той же враження, що жінка, яка не знає природи.