783
Популярні пісні The Beach Boys
Я приніс вашій увазі групу пляжних хлопців, пікова популярність якого впала в середині 60-х років. Назву гуртового роду натяків нам, що вони співають про пляж, море, а також, як ви можете зрозуміти не тільки з текстів, але і з їх імен, про серфінг.
У групі 29 студійних альбомів, понад 70 синглів (з них 36 були в Топ 40, а 4 зайняла 1-е місце). Минулого року група відсвяткувала свою п’яту річницю.
Подаруйте мені можливість читати деякі пісні. Насолоджуйтесь аудитом!
"Кокомо"
Почнемося з улюбленою піснею гурту, яка почала свою велику дружбу з ними.
"Хавай."
Пісня була випущена як єдиний у 1964 році в Австралії, ставши хітом Top 10.
Суп Джон Б
У 1967 році Beatles організували вечірку, щоб відсвяткувати реліз чарівного Мистерського туру. Наприкінці вечора два пляжні хлопці приймали на сцені з іншими Beatles і засмагили пісню.
"Каліфорнія Мрія"
Чохол Mamas & Папа, що містить Roger McGinn The Byrds.
"Добрі вібрації".
Пісня посіла 6-й у списку 500 найбільших пісень усього часу видання Rolling Stone.
"Я отримую"
Перша пісня пляжу Хлопці, набитих американський графік.
"Сафарі Сурін"
Успіх цієї пісні дав назву на альбом гурту.
"Чи не буде Ніцца"
Пісня виражає молоду чоловічу розчарування про те, що вони не можуть мати, що вони дійсно хочуть, і що вони повинні чекати. Pitchfork Media помістила його в No 7 на своєму списку "200 найвеличніших пісень 1960-х років".
"Барбара Анн"
Покриття пісні The Regents.
"Фун, веселощі, веселощі".
У групі 29 студійних альбомів, понад 70 синглів (з них 36 були в Топ 40, а 4 зайняла 1-е місце). Минулого року група відсвяткувала свою п’яту річницю.
Подаруйте мені можливість читати деякі пісні. Насолоджуйтесь аудитом!
"Кокомо"
Почнемося з улюбленою піснею гурту, яка почала свою велику дружбу з ними.
"Хавай."
Пісня була випущена як єдиний у 1964 році в Австралії, ставши хітом Top 10.
Суп Джон Б
У 1967 році Beatles організували вечірку, щоб відсвяткувати реліз чарівного Мистерського туру. Наприкінці вечора два пляжні хлопці приймали на сцені з іншими Beatles і засмагили пісню.
"Каліфорнія Мрія"
Чохол Mamas & Папа, що містить Roger McGinn The Byrds.
"Добрі вібрації".
Пісня посіла 6-й у списку 500 найбільших пісень усього часу видання Rolling Stone.
"Я отримую"
Перша пісня пляжу Хлопці, набитих американський графік.
"Сафарі Сурін"
Успіх цієї пісні дав назву на альбом гурту.
"Чи не буде Ніцца"
Пісня виражає молоду чоловічу розчарування про те, що вони не можуть мати, що вони дійсно хочуть, і що вони повинні чекати. Pitchfork Media помістила його в No 7 на своєму списку "200 найвеличніших пісень 1960-х років".
"Барбара Анн"
Покриття пісні The Regents.
"Фун, веселощі, веселощі".