Цікаві факти з зйомок

З четвертої частини цікавих фактів я бачив багато фільмів? Видавництво кількох фактів. Насолоджуйтеся читанням!

1,1 км Kick-ass (Dir. Метью Ваугн)
Цікаві факти з зйомок

Вугнь запрошував своїх найбагатших знайомих з вечерею та отримував їх, щоб пожертвувати $10 млн. до проекту «що б відірвати всіх». Один з людей, які підтримали Vaughn, був Brad Pitt, з яким вони стали друзями під час зйомок фільму «Великий Куш».

2. Ілюзію сприйняття Луї Ледері
Цікаві факти з зйомок

Під час зйомок фільму Михайло Кайін був замкнений в шафковій кімнаті на всю ніч. Кане впав дупа після зйомок і не почув режисера оголосити кінець робочого дня. Всім думав, що Кане пішов, і набір був закритий. Кане прокинувся в загальній темряві і був здатний залишити приміщення вранці, коли хтось почув його кричущим за допомогою.

3. Престиж (директор Крістофера Нолан)
Цікаві факти з зйомок

Роль магії Мілтон був виконаний реальним ілюзіоністом Рікі Джей. Він також викладав магічні уроки для Бала і Джекмана.

4. 500 Днів літа by Mark Webb
Цікаві факти з зйомок

Колірна гамма «500 Днів літа» спеціально підібрана для яскраво-блакитних очей Зої Дешанеля.

5. Умань Таймер (реж. Мартін Скрсе)
Цікаві факти з зйомок р.

У французькому імені героя повинна бути виражена Юго. Але ще більш цікавим є те, що це ім'я було надано хлопчику на честь французького письменника Віктора Гуго (нам є визнання його прізвище).

6. Список Шиндлерів (Dr. Steven Spielberg)
Цікаві факти з зйомок

Щоб одягнути 20 000 додаткових, дизайнер костюмів розмістив оголошення по всій території місця, що майстерня захотіла купити трикотажний одяг. І оскільки економічна ситуація в Польщі була досить складною на початку 90-х років, місцевими життєдіяльними одягами 30-х і 40-х років.

7. Про нас Острів Даммед (Мартин Скрс)
Цікаві факти з зйомок Р

Склад С, один з пацієнтів можна почути, "Зупинити мене перед тим, як я вбити більше людей", який, ймовірно, посилання на серійний вбивця Вільям Гейренс.

8. Таксі (реж. Герард Пірс)
Цікаві факти з зйомок

Компанія Mercedes видала фільм «Таксі», як в кінці фільму звучала фразу водію Мерседес: «Так, Баварські та приводні трактори?». Мерседес завоював 2 млн. дол. США в цьому суді.

Дуже дякую.