Цікаві факти з зйомок

З четвертої частини цікавих фактів я бачив багато фільмів? Видавництво кількох фактів. Насолоджуйтеся читанням!

1,1 км Kick-ass (Dir. Метью Ваугн)

Вугнь запрошував своїх найбагатших знайомих з вечерею та отримував їх, щоб пожертвувати $10 млн. до проекту «що б відірвати всіх». Один з людей, які підтримали Vaughn, був Brad Pitt, з яким вони стали друзями під час зйомок фільму «Великий Куш».

2. Ілюзію сприйняття Луї Ледері

Під час зйомок фільму Михайло Кайін був замкнений в шафковій кімнаті на всю ніч. Кане впав дупа після зйомок і не почув режисера оголосити кінець робочого дня. Всім думав, що Кане пішов, і набір був закритий. Кане прокинувся в загальній темряві і був здатний залишити приміщення вранці, коли хтось почув його кричущим за допомогою.

3. Престиж (директор Крістофера Нолан)

Роль магії Мілтон був виконаний реальним ілюзіоністом Рікі Джей. Він також викладав магічні уроки для Бала і Джекмана.

4. 500 Днів літа by Mark Webb

Колірна гамма «500 Днів літа» спеціально підібрана для яскраво-блакитних очей Зої Дешанеля.

5. Умань Таймер (реж. Мартін Скрсе)
р.

У французькому імені героя повинна бути виражена Юго. Але ще більш цікавим є те, що це ім'я було надано хлопчику на честь французького письменника Віктора Гуго (нам є визнання його прізвище).

6. Список Шиндлерів (Dr. Steven Spielberg)

Щоб одягнути 20 000 додаткових, дизайнер костюмів розмістив оголошення по всій території місця, що майстерня захотіла купити трикотажний одяг. І оскільки економічна ситуація в Польщі була досить складною на початку 90-х років, місцевими життєдіяльними одягами 30-х і 40-х років.

7. Про нас Острів Даммед (Мартин Скрс)
Р

Склад С, один з пацієнтів можна почути, "Зупинити мене перед тим, як я вбити більше людей", який, ймовірно, посилання на серійний вбивця Вільям Гейренс.

8. Таксі (реж. Герард Пірс)

Компанія Mercedes видала фільм «Таксі», як в кінці фільму звучала фразу водію Мерседес: «Так, Баварські та приводні трактори?». Мерседес завоював 2 млн. дол. США в цьому суді.

Дуже дякую.