Цитати від Samantha Jones

21 серпня відзначає свій день народження блискучий і приголомшливий Кім Каттралл, або Саманта Джонс, іконічний образ якого назавжди буде неприпустимий від Кім. Так, вона створила неімітований Samantha - один з роду, і Samantha, як якщо в вдячності зробила її суперзірку світового масштабу. Коли здавалося б, нічого не занепаде. До 40 років Кім Кататралл мав досить стандартний, не особливо видатний акторський кар'єр з рідкісними блискучими стрибками, як це. А потім в 1997 році з'явилася зірка.

Соон Кім прокидає знамениту і дику популярність. Її Samantha шокує і радує, сміється і робить її слідувати її порадою, вона як шип найдорожчого і блискучого шампанського. Її бездоганний, потім занадто сексуальний стиль, способи, фрази привертають увагу і в одній формі або іншої сили, щоб взяти руки. По-перше, незважаючи на те, як іржа або занадто неінігібітний Samantha behaved, насправді, вона завжди була правою. Щоб відсвяткувати народження прекрасного Кім, ми пам'ятали найвідоміші казки про її неймовірний Samantha Jones.

1,1 км Мені подобається, коли я думаю, що я розумний, ніж вони, тому що це зазвичай вірно.

2. "Соррі. Я не можу. Не пропустіть мене.

3. - Бог, я так голодний!
до Тут немає їжі, просто боже.
- Тоді у мене є martini і шість оливок!

4. У Ви не хотіли б брати участь у зустрічі з батьками?
- Ну, можливо, з Принцом Вільямом...

5. Умань Чому ми йдемо в покупках, коли ваш пальчик зламаний?
до Мій палець зламаний, але мій не зламаний. Давайте перейдемо!

6. Жнівень Я маю ознаки моногамі, я думаю, що ви отримали мене! Є так багато чоловіків...

7. Про нас Якщо ви були 25, які будуть чарівні, але ви 32, і це супроводження.

8. У Якщо є... що б хтось думає?

9. Навігація Види... завжди мають змагання. Це називається "хто нещастя".

10. Якщо ви станете такою непристойною дружиною, я вбити тебе!

11. Я покажу йому мій нижній Манхеттен.

12. Так, жінка в небезпекі дійсно страшна.
до Що таке багатство зображень!

13.00 р. І ні "Я люблю тебе" просто...

14. Немає чоловіка, щоб зупинити задоволення життя через його.

15.00 р. Це те, що відбувається між двома людьми, які люблять один одного.
- Або між двома людьми, які люблять...

16.00 р. Не спати з чоловіком на першій дати - це правило, що жінки, які не хочуть приїхати з собою, щоб зіпсувати настрій наших жінок, які хочуть всіх!

16

17.00 р. Я зносу те, що я хочу, щоб до тих пір, поки я можу дихати і коліно.

18 років Я люблю тебе, але я люблю себе ще більше!

19.00 р. Я вірю, що людина може залишити дівчину з однаковим успіхом, якщо ... на першій дати або ... на десятці.

20. Чоловіки крихітні примітивні. Як мила.

21. Нормальний середній між тим, що ви хочете, і що ви можете отримати.

22. Головне – відчути силу. Хоча ви на колінах, у вас є всі важелі в руках.

21. Якщо ви є одними, світ з'являється як шведський стіл.

22. Якщо ви не маєте чоловіка, який любить вас. Ніщо інше значення.