Не секрет, що Мадонна є власником мережі фітнес-клубів Hard Candy, розташованих в найбільших містах світу (Москва також має один). Природно, зірка не несе відповідальності за цей бізнес, але весь персонал її confidants, але періодично відвідають себе в гуртожитку Мадонна. Сьогодні всі співробітники фітнес-центру в Римі сідають на valerian — поп-королеви прибули на них аудит.
р.
7083791р.
Alec Baldwin вже психічно готуються до роботи підгузників і отримайте ніч на люльку. Дуже скоро дружина актора Хілярія подарує йому ще одну дитину (від Кім Басінгера, Алека вже має дорослу дочку Ірландії, вона також писав на нашому сайті).
Р
косплей для косплей «Ложки» Black Widow. Правда, погода для модного шоу в шкіряній змішувачі не найуспішніші - сонце запарюється в повному гойдалці. Але що ж ви не зможете завоювати заради ефектного зовнішнього вигляду перед камерою!
р.
А Мілі Кірус сьогодні був поспішним і навіть не встигав змінити свої домашні тапочки – в цій формі вона прибула до студії запису.
У Берліні було зібрано прем’єр-прем’єра наступного «Twilight» – «Death Instruments: City of Bones». У заході взяли участь всі зірки, які взяли участь у проекті: Лілі Коллінс, Джемі Кембелл-Буер, Роберт Шеехан, Кевін Зегерс та інші.
Добра пара, як на екрані, так і в житті! (Ви знаєте Лілі і Джемі разом за рік)
Цей жир леді створив світ інструментів смерті. Письмен Cassandra Clare (Judith Ramette), поповнює плоди її полум'я. Але вона почала - уявляю тільки - з яоіном (бой + хлопчик) історій-фантук Гаррі Поттера.
, Україна
Наомі Ватти вже використовуються для підробки вагітних живіт в місяцях зйомок Сент-Вінсент ван Нуйс. Сама актриса має два сини, тому почуття і звички вагітних добре відомі її.
З co-star Bill Murray.
489780
Taylor Swift стрижка: не так нові, але все ще незвичайні, згодні. Протягом багатьох років, довгий кучеряві локони вона була втомлена, і співачка вирішила катування її волосся з праскою. Однак без довжини зачіски не виглядає настільки ефектно, атласне.
Що знову зношує Ліндсай Лохан? Я вже думаю, що вона ніколи не буде краще. Здається, що з вульгарними зображеннями вона має міцне і незрівняне з'єднання.
р.