Фотосесія Равшана Куркова

22 серпня відзначає День народження одного з найпопулярніших, і, якщо я можу сказати так, модні актори сучасного російського кіно - Равшан Куркова. Природа дав рідну з Ташкенту яскраву, лову зовнішність, основну трубку якої є можливість Равшана виглядати 33 як юна дівчинка. У зв'язку з цим Куркова дуже гармонійно виглядає на екрані поруч з молодшими партнерами в кадрі (догадуємо, що згадувати лише останню плівку «Що мені зробити!», де 28-річний Костянтин Крюков став «Равшаном» графічним коханцем; Художнє значення цього фільму можна сперечатися на тривалий час, але гра Куркова подобалася навіть тим, хто обстріляв фільм). Ну, якщо ідеального сенсу стилю додається до «дихого» зовнішнього вигляду і таланту, то власник таких переваг безсумнівно досягне визнання. Равшанські світські очерки відзначають модними критиками, як збалансований баланс класики та модності – актриса ніколи не дозволяє носити те, що актуально, але не вписується в її стиль. Фотосесії Куркова для глянцевих журналів – це високохудожні, вони дійсно хочуть помилуватися – адже модель від неї також добре. Оцінювання 7 найстимальніших фотосесій Равшана Куркова

Равшана – перша краса племени. Фотосесія для випуску березня InStyle, з іншого боку об'єктива фотографом Erez Sabara

1 999 р.

Автомобіль, як ви можете вгадати, є журналом про автомобілі. І хто краще затінити чудовий автомобіль, ніж шикарна дівчина? Равшана в міні-фотосесії Михайла Корольова

Театральна справа – це буде героїне Равшана з Барвіха кілька років після закінчення. Куркова на фотосесії для нічного стилю

_ Новини

Габаритний зображення

Дуже незвичайна ідея творчості журналу «Afisha-Mir», щоб стріляти Равшана Куркова в декорації ринку Ташкент і площі. Він був яскравим і інформативним.

р.

Чорне і біле фото завжди вишукані, більш художні. Равшана Фотографія для Анни та стилів

р.

Фотосесія для журналу OK! Равшана та вітчизняне право Юди – актор Дмитро Улянов. Натхнені мотивами фільму «Веснянка на вулиці Заречная»

1050.00 р.

Не підготовлено до будь-якої конкретної публікації, встановленої московським фотографом Левом Єфімовим

Р