Куммінг-аут

Вентилятори з ручних млинців (особливо їх жіноча половина) знаходяться в глибокому ударі після оголошення їх ідолу. До міжнародного кінофестивалю в Санкт-Петербурзі запрошували 41-річний актор, відомий величезною більшістю глядачів за свою провідну роль в серії «Prison Break». У листі до режисера фестивалю Марія Авербач, вироки якого були опубліковані Реутерами 22 серпня Міллер каже, що він не може бути присутнім на заході, тому що геологічні права останнім часом були порушені на Росії.

Чому доглядають за зубами? З того часу, як актор прийняв, він «одна з цих хлопців». й

«Дякую вам дуже багато запрошувати мене. Я хочу сказати так. Але я гей, і я повинен вийти на запрошення.
Таким чином, визнання Міллера нічого не більше, ніж класичне приступання (громадське визнання його нетрадиційної орієнтації знаменитості). Це прийшла як сюрприз до більшості своїх шанувальників: Вентворт раніше не підозрював гомосексуальність. Тим не менш, багато зірок і сцени в один раз дивилися з їхніми вихідами, тому що громадськість вірила в їх гетеросексуалність, на відміну від інших гей знаменитостей, які спочатку не приховують своїх уподобань (так же Адам Ламберт, наприклад, або Кріс Colfer).

р.

Британський комендант Стівен Фрі ("Жеве і Вурцестер", "В - за вендетта"), протягом багатьох років спробував підмножити свої нетрадиційні нахили, але за віком сорок він псує на все і опублікував автобіографію, в якій він чесно визнав, що він завжди був зацікавлений у чоловіків.

489700.

Ведучий удару «Relax, Візьміть його легко», британська співачка Мика не тільки вийшла в 2012 році, зізнаючи свою гомосексуальність журналу Instinct, але також заявила, що в усіх його композиціях він співає про любов до чоловіка. Уявіть, як гасити чоловіка, коли вони замовили пісні Міккі на танцювальних підлогах

Норвезький чорний металіст Галь, колишній фронтмен металевого гурту Gorgoroth виглядає дуже жорстоко. Хто думав, що кожна ніч він плаває в руках свого партнера Dan DeVero. Ґаал вийшов у 2008 році, а в 2010 році в Норвегії він був визнаний гомосексуальним.

Ще одним власником маскулінного зовнішнього вигляду, Craig Parker ("Lord of Rings", "Spartacus: Blood and Sand", "Another World-3"), розкрив свій найбільший секрет також у 2008 році, а з тих пір бере участь у багатьох проектах ЛГБТ-руху.

Краще пізно, ніж ніколи. бельгійський поп-співак Боб Бенні, який двічі представляв країну на Євробачення і користується великою популярністю в Європі в 50-60-х роках, вийшов у віці 75 - 10 років до смерті в 2011 році.