1187
Виписки Земфіра
Сьогодні, 26 серпня, відзначає 37-річчю дивний, ексцентричний, скандальний і неймовірно талановитий Земфіра. Вона лягла в зоряне небо сучасної російської музики несподівано, дивно яскравою і оригінальною зіркою. Вона стала справжнім диханням свіжого повітря і особливістю «жіночі породи». Перший альбом був бомба від першого до останнього. А Земфіра відразу стала однією з найбільш креативно успішних виконавців історії російської музики. З 1999 року співачка видала шість альбомів, які здобули велику любов слухачів та значну увагу преса. Виявляється стабільна і, швидше за все, вірна думка, що ліричний зміст композицій Земфіра висловлює проблеми цілого покоління. Так журнал «Огоніок» назвав миттєво супер популярний співак від Уфа розбився через голос покоління. Більшість своїх творів стали справжніми супер хітами і протягом багатьох тижнів займалися перші лінії всіх музичних графіків в Росії. Але не тільки її композиції привертали пильну увагу Земфіра. Вона спричинила богип з численними змінами зовнішнього вигляду, спосіб поведінки на сцені, спілкування з пресом, неперевершеними відносинами з Ренатою Литвиновою та іншими скандальними образами. Дуже часто в своїх інтерв'ю вона дала досить пт, і навіть іржі і саркасних відповідей, які повертали журналістів проти себе, але вона збереглася - яскрава і неординарна людина. Для народження унікальної російської рок-компанії ми підібрали її найцікавіші заяви.
Якщо я кохаю, то відчайдушно, якщо я не слухаю, це відбувається потужно. Я проти півзаходів, які не здатні їм.
Ви знаєте, хто живе як велосипед, хтось живе як самокат. Земфіра - літак, який періодично переходить в космічного корабля.
Ви не знаєте, що люди живуть в Башкирії: це кошмар! І я яскравий представник цієї кошмари.
Я зробив все, що я міг, навіть носити плаття.
Не можна вірити в внутрішню чистоту опонента, якщо не очищати себе.
Якщо я не продаю цей запис, ніхто не буде записувати другий, і я хочу, щоб записувати його.
Якщо у вас є щось сказати, ви не можете, ви спокійно крок назад і чекати.
Для слабкої істоти, як людина, це занадто багато, щоб отримати два високих день.
Що таке депресія? Якщо ви йдете в Інтернеті і не встигли піти.
Свобода, коли ви встановите власні ліміти.
Я оптимізм природи. Все буде дрібним, і дата не повинна бути вказана.
Я люблю рибу, вони круті. Дивись, вони мовчать.
Ви не можете говорити про любов, але я співаю багато про це.
Йой в загальному флоті, і страждання більше захоплюється.
Кожен сантиметр інтимності повинен бути підкорений протягом багатьох років.
Ну, не можна пропустити замітку, це неможливо.
Пісні найкращі я можу дати. Я люблю себе в піснях. У звичайному житті це не завжди буває.
Я не хочу, щоб допомогти, я запитав вас не заважати.
Успіх без любові – це самотність.
Дуже складно порадувати мене.
Якщо я кохаю, то відчайдушно, якщо я не слухаю, це відбувається потужно. Я проти півзаходів, які не здатні їм.
Ви знаєте, хто живе як велосипед, хтось живе як самокат. Земфіра - літак, який періодично переходить в космічного корабля.
Ви не знаєте, що люди живуть в Башкирії: це кошмар! І я яскравий представник цієї кошмари.
Я зробив все, що я міг, навіть носити плаття.
Не можна вірити в внутрішню чистоту опонента, якщо не очищати себе.
Якщо я не продаю цей запис, ніхто не буде записувати другий, і я хочу, щоб записувати його.
Якщо у вас є щось сказати, ви не можете, ви спокійно крок назад і чекати.
Для слабкої істоти, як людина, це занадто багато, щоб отримати два високих день.
Що таке депресія? Якщо ви йдете в Інтернеті і не встигли піти.
Свобода, коли ви встановите власні ліміти.
Я оптимізм природи. Все буде дрібним, і дата не повинна бути вказана.
Я люблю рибу, вони круті. Дивись, вони мовчать.
Ви не можете говорити про любов, але я співаю багато про це.
Йой в загальному флоті, і страждання більше захоплюється.
Кожен сантиметр інтимності повинен бути підкорений протягом багатьох років.
Ну, не можна пропустити замітку, це неможливо.
Пісні найкращі я можу дати. Я люблю себе в піснях. У звичайному житті це не завжди буває.
Я не хочу, щоб допомогти, я запитав вас не заважати.
Успіх без любові – це самотність.
Дуже складно порадувати мене.